Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z niewidzialnym paskiem GUI w Minecraft

AkaDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy, wczoraj coś kliknąłem i teraz zbytnio nie widzę mojego paska gui w Minecraft widzę tylko ile mam serc i ile głodu mam :/ na ts'ie mam tak samo, że mam zakryte połowę tam gdzie się piszę, a jak mam przeglądarkę mam Fullscreen? nie jest to F11 i tak dalej tu macie screeny:  x
 x
 x
Jeśli ktoś mi pomoże nagrodzę go 2 repkami.

PS. Nie wklejam obrazków, ponieważ coś mi nie działają, nie wiem czemu ;/

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

Pogrzebałam na forach i mam rozwiązanie:

Odinstaluj: 
DAEMON Tools Toolbar 
Ask 

Wykonaj skrypt w OTL: 

:OTL 
IE - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.ask.com/?l=dis&o=15430 
FF - prefs.js..browser.search.defaultengine: "Ask.com" 
FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Ask.com" 
FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask.com" 
FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "Ask.com" 
[2011-04-22 23:53:46 | 000,000,000 | ---D | M] ("DAEMON Tools Toolbar") -- C:\Users\Bartek\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ugww9uul.default\extensions\[email protected] 
[2011-07-15 01:09:55 | 000,002,567 | ---- | M] () -- C:\Users\Bartek\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ugww9uul.default\searchplugins\askcom.xml 
[2011-03-23 06:58:10 | 000,002,059 | ---- | M] () -- C:\Users\Bartek\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ugww9uul.default\searchplugins\daemon-search.xml 
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (DAEMON Tools Toolbar) - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar64.dll () 
O3 - HKLM\..\Toolbar: (DAEMON Tools Toolbar) - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll () 
O4 - HKCU..\Run: [Gadu-Gadu] File not found 

:Commands 
[emptytemp]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...