Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NoqariaMT2

.NoqariaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Polecam, może jest trochę gotowca ale nie do końca jak znam tego technika napewno będzie dawał nowe update na serwerek i będzie się mile grało pozdrawiam i zapraszam na serwerek ;)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hola hola nie tak szybko xD

Jeżeli chcecie publikować serwer to dzień przed startem :P

@Edit.

Grać nie mam zamiaru bo nie przyciągnął mnie za bardzo zobaczymy z czasem co z innymi serwerami

Teraz pytanie z innej beki

Potrzebujecie kogoś kto zrobi wam forum ?

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Nie polecam reklamowaliście się na moim FB 10 lików nie pozdrawiam

W zapowiedzi jest napisane, jest osoba na zlecenie, która ma reklamować serwer, nie mamy z nią dobrego kontaktu, oraz nie wiemy na co ją stać... dlatego Proszę nie mieć do nas(administracji) pretensji, bo my się tym nie zajmujemy.

Opublikowano

W zapowiedzi jest napisane, jest osoba na zlecenie, która ma reklamować serwer, nie mamy z nią dobrego kontaktu, oraz nie wiemy na co ją stać... dlatego Proszę nie mieć do nas(administracji) pretensji, bo my się tym nie zajmujemy.

Będę miał do Was o to pretensję, bo to Wasz serwer i Wasz człowiek, któremu płacicie. Pozwalacie mu na to, więc jesteście współwinni.

Nie polecam, znowu odgrzewany kotlet. Nic ciekawego, nowego.

Opublikowano

Będę miał do Was o to pretensję, bo to Wasz serwer i Wasz człowiek, któremu płacicie. Pozwalacie mu na to, więc jesteście współwinni.

Nie polecam, znowu odgrzewany kotlet. Nic ciekawego, nowego.

My płacimy mu za to co on zrobi, ale nie wiedziałem, że aż do takiego stopnia dojdzie.

Lepsza takiego typu reklama, niż wydać 250 zł za jakie 2-3 filmiki, po czym gracze idą dalej za YouTuberem. 

Natomiast, sprawa z reklamą wygląda tak, że na początku będzie nagrywał "Perserga", być może da się załatwić więcej YouTuberów, którzy nie nagrywają milion serwerów na raz.

Opublikowano

Na fanpage Temidy rowniez zrobiliscie spam. Jesli moj pies cos nabalagani, ja za to odpowiadam, ta regula tez tyczy sie was i waszych ludzi. Nie polecam.

Oficjalnie już mówię, że skończyłem wczoraj współpracę z tym człowiekiem, myślałem, że raz na jakiś czas wejdzie czy to na jakimś serwerze raz napisze czy forum, ale nie do takiego stopnia.

Opublikowano

Kolejny serwer i znowu nic nowego, po co robić serwer jak już jest pełno takich serwerów, które tak samo nic sobą nie reprezentują.

Kolego, jak chcesz nowości to idz sobie od razu na jakiegoś easy.

My tutaj staramy się prezentować bardziej w oldschool czasach, nie mówię 2008-2010, ale 2012-2014, gdzie Medium/Hard serwery jeszcze miały popyt.

Opublikowano

Natomiast, sprawa z reklamą wygląda tak, że na początku będzie nagrywał "Perserga", być może da się załatwić więcej YouTuberów, którzy nie nagrywają milion serwerów na raz.

Nie polecam za bardzo tego yutubera. Leci na WH i chcę góry sm za nagrywanie ;)

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Nie polecam za bardzo tego yutubera. Leci na WH i chcę góry sm za nagrywanie ;)

W takim razie, będę go sprawdzał :)

Liczy się jakość, a nie ilość, subów mało nie ma i nie nagrywa milion serwerów na raz.

Opublikowano

Czy to już  jakaś choroba z tym medium/hard ?

Nie polecam ( medium/hard  nie ma szans na utrzymanie bez dobrej reklamy a nawet z reklamą ten typ serwerów ma małe zainteresowanie) dodatkowo nie ma tu nic co zachęca do gry

Opublikowano

No sorry ale na serwerze wiele nie ma ;/ Jeżeli dodacie jakieś nowe niespotykane rzeczy, to na pewno polecę. Jak na razie nie mam powodu :/

Opublikowano

Jak serwer ma nowości piszecie : za dużo tego gdzie stary metin2... Jak serwer przypomina starego metina to piszą gdzie nowości ... Jak tu dogodzić :D Serwer Polecam może zagram.

Opublikowano

Noname'y, prezentacja z gotowca, pliki z gotowa, reklama bieda i prawdopodobnie zero wkładu własnego. Na dziale z hamachi widać więcej wkładu niż tu. Sorry, ale co Ty tu robisz z tym serwerem? 
Coś takiego powinno zostać z miejsca usunięte i niedopuszczone do startu. Przyjmij krytykę.

Opublikowano

Noname'y, prezentacja z gotowca, pliki z gotowa, reklama bieda i prawdopodobnie zero wkładu własnego. Na dziale z hamachi widać więcej wkładu niż tu. Sorry, ale co Ty tu robisz z tym serwerem? 

Coś takiego powinno zostać z miejsca usunięte i niedopuszczone do startu. Przyjmij krytykę.

Na samym starcie widać, że chociaż zapowiedź starałem się zrobić. Rozumiem jednak twoją "krytykę", i pogodzę się w ciszy z tym co napisałeś, ale nie z tym co napisałeś jednak trochę dalej.. jak nie dopuszczone do startu, to co Ty piszesz, ani nie jest realne, ani to zabawne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...