Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany CS

Piotrek991116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dwa tygodnie temu miałem problemy z cs'em i zaczęło się od niewinnej tabeli. Gdy wciskałem TAB to nie pojawiała mi się tabela a znikała mi mapa. Coś tam zrobilem to nie mialem mapy -.- No to restart csa i zmienilem dwa razy rozdzielczosc, bo cos testowalem.. I pacze w glownym menu nad rangą mam po lewej stronie stopien sierzant 93 "chyba" a po prawej moj stopien. A gdy wejde na jakis mecz to gdy sie skonczy nie pojawia mi sie pasek doswidczenia i ranga rowniez chyba nie... Ale expa dostaje

Wie ktos jak naprawic te dwie zbugowane rzeczy? Dziwnie sie czuje bez tego paska expa pod koniec rundy...

Opublikowano

Z tym expem i rangą to się często buguje ale na wszelki wypadek może sprawdzić spójność plików.

Opublikowano

Tabela wraz z mapą też czasem się buguje. Wystarczy zmienić rozdzielczość lub CS'a w oknie/pełny ekran i potem przywrócić ustawienie do tych wcześniejszych. Wtedy tabela oraz mapka powinny być sprawne. 

Co do expa to też zapewne bugi, też mi się czasem nie pojawia.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...