Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy aimbot?

19Wiktor98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnego darmowego hacka do gry S.K.I.L.L Special Force 2.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma darmowych hacków jeśli są  to na pewno ciężko będzie je znaleźć

A co z wh? Słyszałem, ze rownież można poprzez edytacje plików widzieć przez ściany

To musi być jakaś plotka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A możecie podrzucić jakies linki? Szukałem w Google na przynajmniej 5 stron+.. Rożne wyrazy wpisywałem ale na nic nie natrafiłem. Mówicie, ze za tylko trzeba znaleźć. To w niczym nie pomaga. Dajcie link ;)

Opublikowano

Byc moze jak umie ktos angielski lub niemiecki i sobie poszpera po forach to cos trafi , gdzies widzialem jakis byl tworzony , ale po dzis dzien juz drugi z darmowych nie skonczone.

Takze nie ma darmowych przynajmniej jeszcze lub odpalaja ludzia co maja windows 8.. , a nie wiem gdzie jest sens zmieniac system pod hacka juz lepiej nauczyc sie grac lub placic za uzywanie hackow. 

Jakby byl darmowy to byla by masa takich co chca sprobowac przeszkadzajac gre uczciwym gracza.

Widzialem jak na hangarze ktos strzelal przez sciany znowu... wiec chyba jest cos z edycja plikow , ale nie polecam kazdy taki jest nagrywany , a nagralem juz kilku z lvl majora (Sniezynka).

Opublikowano

Jeśli twierdzicie że są, to podeślijcie koledze, a nie piszecie że są i już. Lepiej nauczyć się grać niż lecieć na cheatach.

//

Opublikowano

Darmowe hacki są tylko szukacie tam gdzie nie trzeba :) W skillu nic nie zrobisz przez edytacje plików więc jest to nie możliwe (potwierdzone info.)

masz dysmozgie albo ten co ci to powiedzial ja sam mam zedytowane pliki jeszcze z przed 6miesiecy i mi dziala na hangarze nie ma kontenerow cisne kazdego, wczoraj dostalem za to bana link do filmu ze mna ;D

https://www.youtube.com/watch?v=IwWTnghBjOg&list=LLAZhWDLfabdYLAYuZvXFLGQ

i linka nie dam do hacka bo juz na tej stronie jest to platne ale ja tego nie udostepnie!!!

a nie udostepnie bo potem takie dzieci jak ty beda mialy zabawe!!! jak ktos ma mozg/rozum to znajdzie!!!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak mi słów jak widzę ludzi co piszą TEMAT na mpc forum NP. [ jest darmowy aimbot ?] [ darmowe wh ? ].Jak widzę takich ludzi to mi się rzygać chce a piszę to dlatego żeby inni w zieli sobie to do świadomości , że granie na cheat nic nie osiągniecie tylko w prost na odwrót inni ludzie już nie będą chcieli grać w tą o to grę jak też w inne jeżeli macie grać na cheat to albo nie grajcie w cale!. Popatrzcie z innej strony jak kogoś innego krzywdzicie w grze , który gra normalnie na spokoju wiadomo nie którzy się znajdą co np używają ale czy wy nie macie swojego rozumu a nie że on gra to wy też czemu nie!. 

I właśnie przez takie coś mało ludzi zacznie grać w S.K.I.L.L Special Force 2 przez was i gra się posypie jak np: znana wam na pewno gra ArticCombt Eu. i co z tego wyszło nic po prostu zlikwidowali fajną i bardzo dobrą grę tak jak wiele innych gier fps shoter!.

Dziękuje bardzo Pozdrawia gracz S.K.I.L.L =♥AnJmal=♥ klanu W-P. ^-^  

Jeżeli ktoś się z tym zgadza co napisałem chociaż niech da Like to zawsze pomoże że chociaż ktoś mówi na temat takich jak oni :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...