Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast Off?

jamajek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie z Tradica podobno sie wbili na baze i ja wyczyscili.

Pozdrawiam.

Ladny sen chlopie miales :D Powiedz po co ludzie z triadica mieli by to robic skoro i tak wiadomo ze triadica jest kilkakrotnie lepszym serwerem i nie trzeba robic zadnych wlamow itp aby przekonac graczy do serwera Triadica. Pozdrawiam :)

Opublikowano

xLast jest do dupy i dobrze ,ze padl.

Hehe , a te plotki , ze ludzie z Triadica wbili sie do bazy , sa smieszne ;]

Pozdrawiam i zachecam do grania na lepszym serverze jakim jest Triadica ;]

Opublikowano

Wkleję co admin napisał na pewnym forum (nie bede reklamować)

"Witam,

Jak wszyscy wiedzą jestem głównym Administratorem serwera XLast, dlatego też do mnie należy obowiązek przekazywania wam dobrych i złych wiadomości, więc chcąc przejść do rzeczy .

Wczoraj tj.12.05 br. około godz 21.30 serwer sam się wyłączył całkowicie bez naszej wiedzy jak i też ingerencji.

Informacje co się stało i dlaczego serwer dedykowany na który utrzymujemy nasz serwer jest wyłączony dostałem bezpośrednio od konsultanta firmy OVH, który dba o ciągłość świadczenia usług przez ich firmę.

Niestety ale to co mi powiedziano było dla mnie szokiem jak i dla reszty teamu, a mianowicie w serwerze przepaliły się dwa dyski twarde na których znajdowała się wszelakie kopie bezpieczeństwa bazy danych, jak i oczywiście sama aktualna baza.

A więc reasumując zdarzenia te nie będą dla nas końcem a wręcz przeciwnie nowym dużo lepszym początkiem.

Aby zrekompensować wam straty jakie ponieśliście będziemy się starać aby jeszcze bardziej urozmaicić wam rozgrywkę na naszym serwerze.

Mama na myśli np. powiększony exp, drop, dużo więcej ciekawszych niż do tej pory eventów.

Aby nie zakończyć samymi złymi wiadomościami posiadam też dobrą wiadomość, a mianowicie serwer Xlast już od dnia dzisiejszego lub jutrzejszego będzie posiadać dwa dodatkowe CH na nowy dedyku co będzie zmniejszało występowanie lag.

Wprowadzone zostaną nowe bronie, zbroje, zmienimy też wyposażenie handlarzy itp.

Osoby które zakupił tzn. pomogły w utrzymaniu serwera proszę o pisanie na mail [email protected] , tym to osobą zwrócimy to co zostało im wydane za pomoc w utrzymaniu serwera.

Pozdrawiam

Frost "

@edit oj nie widziałem 2xUP (moje z jeszcze innego forum)

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Wedlug mnie autor tematu dostal odpowiedz, jesli jednak autor zechce nadal prowadzic w tym temacie dyskusje niech napisze na PW.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...