Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc od doświadczonych graczy

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W smite nie grałem cały rok i kompletnie zapomniałem gry i jej aktualnie nie czuję

Co na początek gry na midder'a i solo lane'a (na tych pozycjach gram)

Czy vulcan na solo dalej jest OP

Kto lepszy na mida : RA , posei, he

Kiedy i jakie aktywne skille kupować na wypisane poprzednio linie.

Opublikowano

jeżeli grasz magiem na solo to kupuj aegis i beads

z tych wymienionych na mida najlepszy jest pos jednakże isis kotruje go i to mocno nawet

vulcan dostał kilka nerfów typu że jego trójka nie odrzuca przeciwnika i to trochę go zabolało jeśli chodzi o mete ale cały czas jest Op tylko oczywiście trza nauczyc się celować ultem :)

hel i ra to raczej idą bardziej na solo lane niż na mid bo taka hel pushu nie ma  w early

Opublikowano

Ne zha dzięki już po raz trzeci zmienionej pasywce zrobił się op noi teraz można go nazwać królem kryta

Opublikowano

Medusa wymiata ale w jakim stopniu to zależy od lv bo jeśli jesteś gdzieś na 5-10lv to ona kosi nikt nieogarnia jej ulta i prawie zawsze petryfikacja się udaje potem gracz wyrabia sobie unikania zdolności ale to nie oznacza że ona jest słaba

narazie na solo SW się trzyma najlepiej ale to nie potrwa długo stał sie op tylko dlatego bo zmienili blueston pendant

Opublikowano

A powiecie mi czy medusa na adc wymiata

oraz jaki jest aktualny best solo laner?

Aktualny best solo laner - Hel  :lenny:, swk

Medusa nie jest najgorsza, chociaż leoszy jest np apollo, chou yi, neith, freya.

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim za pomoc

Po tej przerwie nie potrafię grać jeszcze agresywnie, ale to się wyrobi.

Zauważyłem grając trochę, że medusa może byc nawet lepsza od apollo itp, ale pod warunkiem ze się potrafi nią grać

W early wymiata, a jak się nie uda na początku ją ,,nafeedować'' to jest ciężko potem powstać.

Dawno hel nie grałem, ale może i warto spróbować na tym solo

Opublikowano

A powiecie mi czy medusa na adc wymiata

oraz jaki jest aktualny best solo laner?

Jeżeli umiesz nią grać, to wymiata. :) Jak każda postać.

Chyba top pick na solo to aktualnie swk.

Opublikowano

W smite nie grałem cały rok i kompletnie zapomniałem gry i jej aktualnie nie czuję

Co na początek gry na midder'a i solo lane'a (na tych pozycjach gram)

Czy vulcan na solo dalej jest OP

Kto lepszy na mida : RA , posei, he

Kiedy i jakie aktywne skille kupować na wypisane poprzednio linie.

Na solo polecam SWK i Chaaca z postaci łatwiejszych i mocno op. Hel jest świetna, ale trudna. 

Co do mida. Aktualnie top picki to Isis i Janus. Poseidon dalej w mecie, ale zdecydowanie rzadziej go widuję, niż wcześniej. Vulcan ma dobre early dzięki temu, że ma działko. Na midzie sobie radzi, ale nie jest zbyt często wybierany. Z bogów, których wymieniłeś na mida to poleciłabym Ci właśnie Poseidona.. Ra się specjalnie nie sprawdza na tej linii, lepszy już jest na solo. He Bo... bardzo mocna postać, ale i bardzo papierowa. Musisz liczyć się z tym, że jak nie trafisz skillem/skillami, to umarłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...