Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW#45

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mi się spodobały 6 i 7.

Głosuję jednak na szóstkę. Fajny, mroczny klimat i widać, że ktoś się napracował, bo ten sam render jest w pracy nr. 5.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Praca numer 6, najlepiej oddaje ten klimat Wiktoriański. 

Reszta to jakieś ściepy, z wymieszanymi renderami c4d (nie wszystkie oczywiście)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Bardzo ciężki wybór.. no ale po głębszym zastanowieniu się oddaje swój cenny głos na pracę numer 6 ze względu na największą "spójność" z pośród wszystkich innych obrazków .

True love survives all

Opublikowano

Lubię tego typu zabawę światłem, jak w pracy nr 3, jednak głos oddam na nr 6, gdyż jest bardziej wyrazista, przejrzysta i co najważniejsze - klimatyczna.

c:

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, dlaczego praca numer 4 została dodana do konkursu chociaż nie spełnia wymienionych kryteriów ** , nie posiada napisu, bezsens.

• Dodatkowe informacje -Sygnatura zawierać musi napis

Moim zdaniem nie powinna być dodana do konkursu, z resztą jak wyżej jest napisane, sygnatura zawierać musi napis. Tyle w temacie. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNerfPixels

właściwie to nr 6 też nie spełnia wymagań, w 7 też napisu nie widzę, a uparłeś sie na numer 4 :D

6 - zbyt duzy wymiar (500x700 ktoś poszalał ;D) - gdybyś zaptyał dlaczego 6 jest nie regulaminowa.

Wcześniej zwracali uwagę na to czy praca spełnia wymagania :P

deiP7o2.png
Opublikowano

Fakt, mój błąd, pare prac jest niezgodnych z wytycznymi. Dane prace zostają zdyskwalifikowane.

Zadbanie o zgodność pracy z regulaminem należy do obowiązków składającego prace.

Tak więc zwycięża praca nr. 3. Jej autorem jest @1361622928-U485574.pngNerfPixels Gratulacje! :)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...