Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie netia

Maczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Netia to największe gówno w jakie można wdepnąć, mam od roku i nie polecam. Niekiedy nie mam internetu nawet cały dzień, do tego obsługa techniczna nie potrafi za cholerę pomóc, a jak już próbują to robią wielką łaskę. O ich rachunkowych machlojkach już nie wspomnę.

Ogólnie nie polecam. 

Opublikowano

Ja mam Netię 3-4 lata i przez ten czas tylko raz neta nie miałem, ale były prace techniczne na terenie województwa - po tym jeszcze szybciej działał.

W każdej grze zero ścięć, wywalania i brak lagów z mojej strony. Ogółem polecam. Podobno są przypadki, że połączenie jest beznadziejne - nie wiem ile w tym prawdy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie warto zadawać takich pytań, bo to zależy chociażby od regionu w którym mieszkasz. W jednym regionie jesteś blisko centrali, nie masz żadnych problemów a prędkości są świetne a w innym co chwile masz jakieś usterki a prędkość nie przekracza 3 Mb. Jakość internetu to pojęcie względne.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Sam mam netię, więc pół na pół, od czasu do czasu przerywa mi więc dla mnie to standard a co do pingu to jak ktoś siedzi na necie to o małym pingu mogę zapomieć - ogółnie to lipa.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie opłaca się. Ja też byłem niezadowolony, internet mi zwalniał, szwankował i szlag by to trawił. I zmieniłem na UPC.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Bierz netie i sie nie zastanawiaj, u mnie działa jeszcze tylko orange i internet z netii jest (uwaga prawdziwa statystyka) 200 razy szybszy. Moja prędkość w orange: 0.08 mb, w porywach do 0.10 a tu bez problemu nawet MPC otwieram.

Opublikowano

Idz pan w chuy z tą netią. Większego syfu niż to nie ma. Same problemy z tym netem . Dzwonisz do nich to nawet nie potrafią odpowiedzieć na banalne pytania związane z netem.

Racja!!! Racja i jeszcze raz RACJA!!!

Ja miałem tą 'obsraną' Netię od 2004 do 2007 roku i same miałem też z tym problemu, internet nie działał, szwankował, rozłączał się samoczynnie, trzeba było hasło za każdym razem wpisywać jak się łączyło z Netią. Same problemy. Szkoda słów. :(

W końcu to wyjebałem i od 2008 roku mam UPC i ani jednego problemu z UPC nie miałem. A z Netią to szkoda słów - same powyższe problemy.

Bierzcie UPC, a nie się zasrywajcie z 'przestarzałą' Netią, która Wam może nie działać.

A Ty/Wy nie twórz/cie takich tematów z Netią, bo to intenrt do dupy. Bierz/cie UPC i nie będziecie mieli z tym żadnego problemu.

Takie jest moje zdanie.

Dobranoc.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

W sumie chyba zależy od tego gdzie mieszkasz, popytaj sąsiadów/znajomych.

W moim przypadku netia działa z*********e, odkąd ją mam tylko raz zresetował się router, na moich kablach można max 40mb/s i tyle mam, ping cały czas niski. Ogólnie stabilny net, za dobrą cene. Jedyny minus to kontakt, bo o ile technik był szczery i wiedział co robi, to konsultanci są niedoinformowani / kłamią, bo przez telefon mówili, że przy mojej ulicy są ich kable i 50mb będzie na 100% ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

poki nie zamkniete

nie mam netii, ale rozmawialem z ludzmi ktorzy byli przedstawicielami tejze firmy w moim miescie

wiec tak, jest jedna centrala na wojewodztwo, cos takiego jak pomoc techniczna w praktyce nie istnieje, obsluga klienta? to jakas legenda jest

co do internetu sie nie wypowiem bo nie mam

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...