Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Terraria 1.3

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Minęły już 3 miesiące od premiery najnowszej aktualizacji do naszej ulubionej gry. Jak po tych kilku miesiącach oceniacie zmiany które nadeszły w aktualizacji 1.3? Jak według was wygląda aktualny stan popularności tej produkcji w Polsce? Przybyło Graczy czy wręcz przeciwnie? Zapraszam do dyskusji!

Opublikowano

Moderator? That escalated quickly. Pierwszy raz widzę Cię w dziale. To jest coś tymczasowego?

Nie wiem, może zaczniesz od swojej opinii. To znaczy, o ile w ogóle grałeś w Terrarię.

Opublikowano

@Hinar Dziwne, że mnie pierwszy raz tutaj widzisz, sporo już siedzę w tej grze i mam na ten temat pojęcie. 

Hmmm... Co ja myślę o nowej wersji. Trochę się zawiodłem, liczyłem na więcej przedmiotów oraz funkcji nie mniej jednak dobre zmiany dotknęły interfejs. Smuci mnie fakt, że serwery stały się dosyć niestabilne i na prawdę trzeba się "nagimnastykować" żeby coś fajnego stworzyć.

Dużym plusem są nowe eventy (Martian Madness <3

Opublikowano

No dobra. Zagram w tą gierkę.

1.3 mnie zwaliło z nóg, a szczególnie Expert Mode - strzał w dziesiątkę. 2 tygodnie grania bez przerwy - nie wiem jak można oczekiwać więcej kontentu. Długo oczekiwany support dla Linuxa no i dawno obiecane osiągnięcia Steam. Niektóre rzeczy naprawdę mnie zaskoczyły tym bardziej, że unikałem trailerów i innych spoilerów. Choć sam mam wiele pomysłów na ulepszenie tego update, jakoś nigdy nie mogę się zebrać żeby je napisać na oficjalnym forum Terrari.

Jak według was wygląda aktualny stan popularności tej produkcji w Polsce? Przybyło Graczy czy wręcz przeciwnie?

Terraria to gra w którą większość ludzi zagra 20 godzin i porzuci, więc ciężko tu mówić o wykresach i statystykach jak w przypadku MMO czy gier competitive. Moim zdaniem jest w Polsce wystarczająco popularna ale graczy już przybywać nie będzie, wiele osób już się po prostu znudziło i w 1.4 nawet nie zagra.
Opublikowano

Według mnie 1.3 wprowadziło dużo świetnych rzeczy. Na czele z expert modem. Jeżeli ktoś jest weteranem Terrari, to ekskluzywne przedmioty za cięższą grę to genialny pomysł. Masa nowych itemków i nowe eventy. Niestety expert jest trochę niezbalansowany na multi.

BTW @Damian Od kiedy jesteś modem? xD Też nigdy Cię nie widziałem.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...