Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Anivia (MEGA)

KodziaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest jakiś żart? xD

Czy bawienie się grafiką?

Za mało jak na poradnik, choć dla niektorych to wystarczajaco lecz łatwiej jest zajrzeć na probuilds niż tu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To jest jakiś żart? xD

Czy bawienie się grafiką?

Za mało jak na poradnik, choć dla niektorych to wystarczajaco lecz łatwiej jest zajrzeć na probuilds niż tu.

Masterek i runek nie dawalem, poniewaz kazdy robi jak lubi pod postac 

VTlxIll.png

Opublikowano

No ale matchupy, jakies tricky, tipy, co robic w poszczegolnych fazach gry, jak sie zachowywac etc. jest sporo do pisania, do przekazania, jednak nic z tych rzeczy nie napisales.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

­Nigdy nie przeglądałem poradników, ale widzę że pisze Anivia(MEGA) to myślę sobie, o pewnie jakiś koksowy tutorial a tu takie coś :v
Słaby poradnik, nic się praktycznie nie dowiedziałem jak grać Anivią, pozdrawiam.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zreportowałem to za spam, czy w dziale league of legends jest moderacja? Chyba nie. Przy okazji chciałbym dodac ze poradnik jest tak niezwykle tresciwy że aż dodalem go do zakładek aby zawsze pamiętac jak sie robi prawdziwie wartosciowe poradniki odnosnie postaci do gry league of legends. Niezapomniane doświadczenie, polecam każdemu graczowi od dywizji Diament do dywizji Czelendzer poniewaz można się naprawdę sporo nauczyć. Ja wlasnie w tej chwili zostałem mainem Anivi oraz kupilem rpki za pieniądze mamy na zmiane nicku na Best Anivia Eune. Niestety był zajęty więc napisałem po prostu Best Anivia Eunee. Polecam serecznie.

Opublikowano

Build powinno się dobierać w zależności od sytuacji w grze a nie jechać zawsze na takim samym. Mogłeś podać jakieś inne przydatne informacje na temat Anivii, coś typu jak wykonać dobre combo, na co uważać, mogłeś wymienić kontry, zalety, cokolwiek zresztą. 

Poza tym nie widziałem jeszcze nigdy by ktoś Anivią grał na topie, chyba za krótko gram. xD

9La1rOf.gif

Opublikowano

Build powinno się dobierać w zależności od sytuacji w grze a nie jechać zawsze na takim samym. Mogłeś podać jakieś inne przydatne informacje na temat Anivii, coś typu jak wykonać dobre combo, na co uważać, mogłeś wymienić kontry, zalety, cokolwiek zresztą. 

Poza tym nie widziałem jeszcze nigdy by ktoś Anivią grał na topie, chyba za krótko gram. xD

na midzie z tp sie gra :)

to znaczy że po przeczytaniu tego poradnika wbije challenger??

tak ;d na lajcie 

O kurde, dzięki, właśnie wbiłem challangera. xD

W prawdzie tut słaby, płakać się chce. Ale masz like za "oprawę" graficzną. xD

Ps. zabiłeś mnie z tym teleportem. xD

yyyy w aktualnej mecie 70% graczy gra z teleportem na midzie ...........

Ogladaj frogena 

VTlxIll.png

Opublikowano

Co do buildu-spoko, ale polecam tez grac z barierą :D

ja kocham grać anivia tp/ignait. Bariera nie ma sensu bo masz passywe

Obrazek juz sie nie laduje.

yyy?

Taka mega zapowiedź w tytule: wchodzę i widzę.. to? Poradnik to jakiś śmieszek chyba?

grafika ladna :D

Fajna tekstura, tylko gdzie ten poradnik?

To je poradnik xD

VTlxIll.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[W] to nie ściana tylko "wall", [E] to nie DMG tylko DMG z możliwością kryta. Build z dupy, nawet ja Silver się tak nie składam. Mamy 2 listopada, jedenastego kończy się sezon.

Oke, bede nio grał może wbije bronza.

Grafika w tucie jest ok, łap lajka za prace.

Jak chcesz wbić Bronz to oglądnij "#3 Bronz w 10 dni: Z humorkiem" oraz "#137 Bronzowe Myśli - Tańczący z AP Xinami" - lepszy poradnik. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O kurde, dzięki, właśnie wbiłem challangera. xD

W prawdzie tut słaby, płakać się chce. Ale masz like za "oprawę" graficzną. xD

Ps. zabiłeś mnie z tym teleportem. xD

xD

jak na topie?

Oke, bede nio grał może wbije bronza.

Grafika w tucie jest ok, łap lajka za prace.

Szanuje takich ludzi jak mojego synka siela :Dxd

VTlxIll.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczekiwałam rozpisanych taktyk i nie wiadomo czego, a tu słaba grafika z małą ilością informacji...

LutUbw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...