Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ekipy do stworzenia jakiejś fajnej gierki.

Lat 12+ do 13

Ogarnięci

Podanie(wzór):

Imię

Lat

Coś o sobie

Co się już umie.

juto50.jpg

Opublikowano

Chciałem rzec, że jesteś skazany na niepowodzenie... ale tego nie powiem ^_^

Wymagasz czegoś od innych sam nie mówiąc jakimi umiejętnościami dysponujesz? Fajna gierka to trudne i obszerne pojęcie. Nie za dużo też wymagasz od 12-13 latków?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

@jimmyblack

Sorry.Umiem trochę Unity i rpgmaker inne też coś pokminie.

No bez żartów. Skoro @jimmyblack tego nie napisał to ja napiszę: Jesteś skazany na porażkę. Zero opisu gry. Zero opisu o sobie. Zero wymaganych umiejętności. A najśmieszniejszy jest ten wiek 12 - 13 lat. No to powodzenia w tworzeniu gry. I co masz na myśli mówiąc "Umiem trochę Unity i rpgmaker inne też coś pokminie."? Co za filozofia ogarnąć rpgmaker? Umiem trochę Unity? - zapewne ogarnąłeś instrukcje warunkową, więc już szukasz ekipy na stworzenie gry :P. No tak co za problem ogarnąć inne silniki i tworzyć grę trochę w Unity, trochę w rpgmakerze i trochę w innym środowisku. Powodzenia :P.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...