Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN na Metin2 PL

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj dostalem bana  za stanie w m1 na emaila przyszlo ze mialem nielegalne opragramowanie . Dostalem bana wtedy jak zalaczylem  Counter Strike a tam mialem WH  i  jest prawdopodobienstwo ze te zwalone game guild moglo to wychwycic jako program ulatwiajacy gre w Metka?  Bo jeszcze kilka dni temu  blokowalo mi wejscie na LoL  czy tam CS bo wyskakiwalo Error Game bez wlaczonego metina .

I tu mam takie pytanie poradzicie cos ? Co mam zrobic ?

Opublikowano

Możliwe ale mało prawdopodobne, zapewne support będzie Ci tłumaczył, że ten cały HS wykrywa tylko nielegalne oprogramowanie na metinie itp.

Napisz na support, ale nie oczekuj cudów.

who cares?

Opublikowano

Mogłeś używać może wcześniej cheatow i ktos Cię zwyczajnie zgłosił. Od zgloszenia do bana może minąć nawet miesiąc.

Z drugiej beczki grałem kiedyś w ets2 użyłem cheat engine nie zauważając że mam włączonego metina i dostałem bana na shopie.

­

Opublikowano

Mogłeś używać może wcześniej cheatow i ktos Cię zwyczajnie zgłosił. Od zgloszenia do bana może minąć nawet miesiąc.

Z drugiej beczki grałem kiedyś w ets2 użyłem cheat engine nie zauważając że mam włączonego metina i dostałem bana na shopie.

Ja dopiero co do gry wrocilem , po 2 nie gram na modach na PL

Opublikowano

Game guard to dziwny program nie mogłem odpalić metina bo miałem działającego w tle steama. Jest duże prawdopodobieństwo, że to właśnie za cheaty w cs dostałeś bana. Napisz do supportu ale będziesz musiał mieć twarde dowody żeby Cię odbanowali.

Opublikowano

Game guard to dziwny program nie mogłem odpalić metina bo miałem działającego w tle steama. Jest duże prawdopodobieństwo, że to właśnie za cheaty w cs dostałeś bana. Napisz do supportu ale będziesz musiał mieć twarde dowody żeby Cię odbanowali.

wiem wiem , bede walczyl zeby mi UB dali  .  Wiesz ten game guard nawet blokuje mi dostep do niektorych gier  ONLINE np LOL na to juz nawet wejsc nie moge

Opublikowano

­Odwołanie z dowodami. Jak prosto z mostu napiszesz i bez krętactwa, że czity były do CS-a to Ci dadzą UB, napisz jeszcze, żeby sprzedali HS Valve, skoro HS działa na czity do CS-a. xD

Opublikowano

Napisalem odwolanie i czekam juz 7 dni i 0 odpowiedzi

no twoje odwołanie muszą przeanalizować to nie jest hop siup oni sprawdzaja czy serio gg dal nieslusznie bana.Poza tym mogą ci nawet nie odblokowac nawet jak mowisz prawdę.Mimo walki.Z resztą oni maja wgląd do odpalonych programow na kompie przez ten game guard,straszne jest to,ze tak to szpieguje użytkownika.Wiadomo oni nie sprawdzaja tego na codzien tylko w razie zgloszen  lub chocby dostania bana z automatu.Takze jak jetses "czysty" to mysle,ze dostaniesz.Powodzenia !

/niereg. sygna

Opublikowano

Z nic bana nie dostaleś :) Możesz napisać, ale nie licz na coś niezwykłego ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Najlepiej poproś o kontakt z którymś z załogi na forum następnie poproś aby Cię pokierowali co do tego wyjaśnisz sprawę i się zapytasz wtedy się dowiesz, żebyś napisał na maila i dostaniesz adres. Wtedy po prosu napisz prawdę i wyczekuj na odzew :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...