Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyjebali mnie z meczu bo afczylem z 2 rundy bo mi internet sie cos pierdo*il, wiem to z tego ze jak mialem tego mega laga to bylo to glosowanie i widzialem caly czas ze glosowanie jest na wyrzucenie mnie i byly 4 glosy na 1 i pisalo ze udalo sie mnie wyrzucic, i to ze mialem duzego laga nawet mnie nie wyrzucilo to wpisalem disconnect w konsoli, patrze w menu jest dolacz do meczu i wyjdz z meczu, no to nic nie klikalem tylko poprostu wyszedlem z cs\a, teraz patrze a tu ban na 7 dni wtf? pisac do supportu i im wyslac to demko zeby odbanowali?

wiem w pizdu ,,i,,

Opublikowano

wyjebali mnie z meczu bo afczylem z 2 rundy bo mi internet sie cos pierdo*il, wiem to z tego ze jak mialem tego mega laga to bylo to glosowanie i widzialem caly czas ze glosowanie jest na wyrzucenie mnie i byly 4 glosy na 1 i pisalo ze udalo sie mnie wyrzucic, i to ze mialem duzego laga nawet mnie nie wyrzucilo to wpisalem disconnect w konsoli, patrze w menu jest dolacz do meczu i wyjdz z meczu, no to nic nie klikalem tylko poprostu wyszedlem z cs\a, teraz patrze a tu ban na 7 dni wtf? pisac do supportu i im wyslac to demko zeby odbanowali?

wiem w pizdu ,,i,,

Odbanowali za co? Ze nie grałeś? xD XD 

Internet coś nie tak to zmień, albo nie graj.

­

­

Opublikowano

Odbanowali za co? Ze nie grałeś? xD xD

Internet coś nie tak to zmień, albo nie graj.

­

teraz ogladnalem demko, jedna runde ledwo afczylem zostalem wyjebany i tyle, oplaca sie pisac?

Opublikowano

a powiesz mi dlaczego maja mnie nie odbanowac?

Po 1.

Zanim by odpisali, ban by mógł już się skończyć.

Po 2.

Valve poprostu nie ściąga takich banów za wychodzenie z meczu/kick lub zabicie teammate..

Nauczcie się ludzie.

Opublikowano

Po 1.

Zanim by odpisali, ban by mógł już się skończyć.

Po 2.

Valve poprostu nie ściąga takich banów za wychodzenie z meczu/kick lub zabicie teammate..

Nauczcie się ludzie.

ale k***a czy wy nie rozumiecie ze dostalem bana za nic?

Opublikowano

za czeste wyrzucanie z gry rowniez sa bany.

to jest to samo jakbys sam wyszedl tyle ze ban wpada po xx kickach a nie od razu.

dalej bedziesz udawal ze nie wiesz za co dostales bana?

Opublikowano

za czeste wyrzucanie z gry rowniez sa bany.

to jest to samo jakbys sam wyszedl tyle ze ban wpada po xx kickach a nie od razu.

dalej bedziesz udawal ze nie wiesz za co dostales bana?

to by bystrzaku pisalo ze dostalem bana za to ze mnie wyrzucano za czesto, a pisze mi ze za wyjscie z  gry

Opublikowano

Czy to jakaś różnica? Tak czy siak UB nie dostaniesz. Wyobraź sobie że nie jesteś jedyny który ma taki "problem" i dostają masę ticketów dot. błahych spraw, którymi ludzi im zawracają głowę zamiast po prostu olać. Nie ma sensu nawet pisać, bo mogą nie odpisać przez kilka dni. A nawet jeśli by odpisali po kilku godzinach to i tak zauważysz że wszyscy którzy piszą że nie masz na co liczyć będą mieli rację :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...