Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Wstrzymany][Graphic] Strive Design vs klaq

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający: @klaq
Wyzwany: @1373230489-U611928.pngStrive Design
Wstawienie prac do: 16.10.2015, godz: 23:59
Głosowanie do: 17.10.2015, godz: 0:15 do 19.10.2015, godz: 23:59
Tematyka: User Interface

Notatka:

Zasady pojedynku

1. Aplikacja na smartfon

2. Tematyka: Żywność

3. Zakaz używania MOCKUP

3.1 Minimalnie 3 (trzech) screenshot (zrzutów) z app do maksymalnie 5 (pięciu)

3.2 Żadnych bajerów rowerów, suche zrzuty wyglądu aplikacji w formie jednego screen, format: jeden za drugim

4. PSD i pełna struktura warstw to warunek do sprawdzenia przez chętnych grafików z forum by nie było rewelacji, że któryś z kandydatów używał nie swoich elementów w trakcie projektowania.

4.1 CAŁA GRAFIKA musi być wykonana od podstaw, nie możemy być podobna lub mocno inspirowana już istniejącym projektem.

4.2 Użyte STOCK (ewentualnie) muszą być dołączone z licencją pozwalającym na swobodne użytek, np:. do takich celów jak ten pojedynek.

Dyskwalifikacja następuje wtedy gdy:

- Obu uczestników w przypadku mniej niż 50 głosujących,

- Uczestnika, który nie dostosował się do żadnego z 4 punktów i podpunktów powyżej.

Przegrana:

Przegrana zobowiązuje uczestnika na wpłatę 600 PLN na rzecz wskazanej przez @1373230489-U611928.pngStrive Design akcji charytatywnej, która specjalizuje się w Domach Dziecka.

Opublikowano
Mockup to normalna rzecz przy prezentowaniu aplikacji. Bądź choć trochę poważny i usuń ten podpunkt.

Nie będzie cwaniactwa z mydleniem oczu potencjalnym obserwatorom. Jest to wizualne oszustwo.

Z apką i tematyką też trochę dowaliłeś, ale to już Ci wybaczę  ;).

Celowa. Bo raz, że jest popularną koncepcją dwa będziesz musiał się wykazać kreatywnością bo projektów w innych tematykach jest mniej i będziesz musiał się chyba trochę wysilić kolego.

Opublikowano

pls narobiłeś sobie tylu wrogów tym pajacowaniem i płaczem, że nikt i tak na ciebie nie zagłosuje

masz ponad 20 lat, a zachowujesz sie jak dziecko ziomek...

­

Opublikowano
Przegrana:

Przegrana zobowiązuje uczestnika na wpłatę 600 PLN na rzecz wskazanej przez @1373230489-U611928.pngStrive Design akcji charytatywnej, która specjalizuje się w Domach Dziecka.

tylko dajcie później potwierdzenie przelewu, bo tak to ja se napisać też mogę

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Widzę że mój przeciwnik zbanowany zawieszony. Co z pojedynkiem w tym przypadku? :(

Da radę to jakoś przedłużyć?

@Kagura  @Atacama

Jasne. Na razie temat zostanie zamknięty.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wywalcie go teraz. Poniosło mnie, że dałem się jakiemuś pajacowi sprowokować.

Żeby mnie czasem nie poniosło. ;__;

Archiwum.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...