Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma panelu nvidi

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam dwa problemy. Pierwszy to że po wyłączeniu w msconfig nvidi w autostarcie nie mam panelu sterowania nvidi. Znaczy mam jest zainstalowany ale jak dam prawym to się nie pokazuje tam. Jak włączam panel nvidi ze startu to jak włącze to się nic nie dzieje. A drugi problem to że jak otwieram np jakiś temat na mpc to tak jakby przeładowywuje mi strone. Pokazuje się ostatnia strona odświeża się i dopiero jest ta nowa strona. Jak to naprawić??

Opublikowano

@Zeciarz. Po prostu jak miałem wcześniej otworzoną jakaś strone powiedzmy film na yt oglądałem i zaczynam oglądać drugi to jak nacisne ten przycisk żeby zaczął lecieć pokazuje się miniaturka filmu który wcześniej oglądałem. Tak samo jest na mpc. Patrze na jakiś temat i jak skończe patrzeć na ten i otworze inny to jest ten overlay forum ale w ogóle tekstu nie ma. Może to od aktualizacji firefoxa ostatatniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...