Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 20 tyś

xyart222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP 

Tyle ze musi byc amd..;/ intela droższe ale nic nie zrobie. Ktoś pomoże ? xD Musi być komputer z zestawem. W zamian leci limit like + jakaś z*******a graficzka gratisowo, jeżeli ktoś oczywiście potrzebuje.

Opublikowano

@UP 

Tyle ze musi byc amd..;/ intela droższe ale nic nie zrobie. Ktoś pomoże ? xD Musi być komputer z zestawem. W zamian leci limit like + jakaś z*******a graficzka gratisowo, jeżeli ktoś oczywiście potrzebuje.

Co z tego, ze sa drozsze, masz 20k zl, to juz nie ma znaczenia. A (np w grach) to amd wydaje sie drozsze, poniewaz ma mniejsza wydajnosc niz intel, ktory bedzie od niego lepszy w mniejszej cenie. Takie mamy czasy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

AMD w zestawie za 20 tysięcy.  :makka:

Ale zasilacz to chyba całe mpc uciągnie.

Chciał AMD, osobiście wolałbym intela. Co do zasilacza to mocy nigdy za dużo a i tak nie będzie tego składać :D

Opublikowano

Ja zamiast windowsa 10 dałbym windows 7.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Używałeś 10? Bo ja tak samo miałem bardzo negatywne nastawienie do niego ale stwierdziłem, że w sumie najwyżej wrócę. I tak mineło 1,5 miesiąca, bardzo dobrze mi się na nim pracuje, jest inaczej niż 8.1, po prostu wygodniej i lepiej ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...