Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto LoL Platyna 3

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do zaoferowania konto z platyną 3 w grze League of Legends. Znajduje się ono na serwerze EUNE. Posiada 77 postaci, 5 skinów, ładną nazwę użytkownika (zaczyna się z dużej litery, nie ma cyferek, nie jest zbyt długa). Po kupnie zmienię e-mail na twój, no i oczywiście otrzymasz nick wraz z hasłem. Posiadam to konto na mpcforum już od kilku lat, mam naprawdę dużo postów, więc myślę, że możecie mi zaufać, a jeżeli nie, to możemy się wymienić z pośrednikiem - jakimś moderatorem, czy kimkolwiek. Cena, którą oczekiwałbym za konto to około 70zł. Myślę, że nie jest to wysoka liczba. Dodatkowo, najbardziej odpowiadałaby mi zapłata w itemkach na Steamie lub paysafecard. Jestem również otwary na inne propozycje typu - konto steam, cs go, gry na steama, lub cokolwiek, co może mieć dla mnie wartość!
Dziękuję za przeczytanie. Wszelkie informacje proszę kierować pod tym tematem lub napisać do mnie prywatną wiadomość.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...