Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lól

Kastanof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.

Gameforge Vs. Mpc

Napisano 12 maj 2010

Cytat

Witam. Ktoś ma już nick Art, więc mój nick na tym forum to ArtCM, ale do rzeczy. GameForge otrzymało zgłoszenie od Team gier: ''4story'', ''Metin2'' i ''LastChaos'' o forum, które udostępnia nielegalne oprogramowanie dla gier online z pokroju GameForge. GF prosi, powtarzam, PROSI o usunięcie forum, bądź możliwości publikowania nielegalnego oprogramowania. XaaR podał mi link do tej oto strony. Zwracam się z prośbą do Administratora/ów forum, aby zostało ono usunięte. Konsekwencje mogą być bardzo nieprzyjemne. Wiemy, że macie paranoję na punkcie ''ułatwiania'' sobie gry. Jeśli udostępnianie nielegalnego oprogramowania do gier:

-Metin2

-4story

-LastChaos

-2Moons

Strona znana jako http://www.elitepvpers.de/ również zostanie usunięta. Jeśli administrator nie przystosuje się do zalecenia, zostanie nałożona kara grzywny w wysokości 2453, 31 zł. Zauważyliśmy, że pozwalacie sobie również na edycję klienta Metin2 z 2007 i z 2008 roku. Główny administrator forum ma zgłosić się do sądu rejonowego w Mannheim z karą wymienioną powyżej zamienioną na Euro. Jeśli administrator nie zapłaci grzywny, sąd w Niemczech, w Polsce i firma GameForge, napiszą petycję do hostingu tego forum z prośbą o natychmiastowe usunięcie forum, a administrator dostanie na adres E-Mail numer konta bankowego, na którą trzeba będzie wpłacić całą karę w wysokości 524 687, 26 zł. Za co kara?

-udostępnianie nielegalnego oprogramowania na terenie Polski.

-edycja klienta bez zgody Team danej gry oraz GameForge.

-łamanie praw autorskich firmy GameForge.

-łamanie praw autorskich klienta Metin2.

-łamanie praw autorskich klienta 4story.

-łamanie praw autorskich klienta LastChaos.

Wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie. Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie banowanie mojego konta, jeśli moderator ma chodź trochę oleju w głowie. Zbanowanie mojego konta, zamknięcie tematu, bądź jego usunięcie sprawi, że każdy użytkownik z rangą Administrator otrzyma na adres E-Mail prośbę o zapłatę od GameForge w języku niemieckim. Przypominam kontakt:

Gameforge Productions GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Niemcy

Tel.: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)

-Brak wsparcia w grze lub Gamepay pod tym numerem-

Fax: +49 (0)721 354808152

Kontakt: [email protected]

Sąd Rejonowy w Mannheim, rejestr handlowy: HRB 701682

Nr ident. VAT: DE254298652

Dyrektorzy generalni: Alexander Rösner

Jeśli kara i grzywna nie zostaną uregulowane, sąd w Mannheim i w Warszawie rozpocznie sprawę o zamknięcie forum, a administratorowi głównemu grozić będzie kara pozbawienia wolności do lat 3.

Edit: Czas na usunięcie forum: Do 20.05.2010r.

Tak jak powiedziałem. Team GF, Metin2, LastChaos i 4story napisze petycję do Sądu z prośbą o usunięcie forum i nałożenie odpowiedniej kary na Administratorów Forum. W nagrodę za niesforne zamknięcie tematu bez uzasadnienia..Proszę podać nicki wszystkich administratorów tego Forum.

]

Tak Napisał Koles O Nicku ArtCm

widze że już był taki temat Sry Za Topica Prosze usunąc

Edytowane przez Kastanof

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

• Dodaj nową pozycję...