Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z injectem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam od wczoraj problem z injectem otóż pobrałem bola cracked i według instrukcji robiłem tak odaplilem jako administrator bola i tam sie robil updating nastepnie wyswietlilo sie w okienku zebyn podal pasy to w tym momenci wlaczylem jako administrator bol hijacked injector i wpisałem pasy i otworzylo sie okno a na dola wersja latest czyli 5.19 nastepnie wybralem skrypt np mid master i gdy wchodze do customa wybieram postac to nie pokazauje sie ekran ładowania tylko wystapil bład w grze . sprobuj ponownie dodam ze na pasku wczoraj mi pisalo ze injected sucessfully league of legends a dzisiaj tego nie ma i nie wiem jaka moze byc przyczyna pisze tylko na pasku oczywiscie injected bol of legends ale league of legends juz nie , z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

BOLVIP/BoLStudio zmień na tryb zgodności z Windows 7 i najlepiej usuń całego HiJackera i pobierz go świeżego. (wrzucasz go do folderu gdzie jest BoLStudio.exe)

giphy.gif

Opublikowano

@krvl to nic nie daje niestety próbowałem wszystkiego na komputerze mam i działa i przenosze przenosze caly folder do pendrive i tam zgrywam na lapka i nie działa. Komputer windows 7 64 bit lapek windows 8 64bit co moge jeszcze zrobic ?

Opublikowano

mi to zadziałało,napiszę jak ja to robię

Pobierz bol Hijacker i tangerine.dll.Tangerine.dll wrzuć do folderu z bolem.Odpal bol hijacker i bola i masz bola działającego

Opublikowano

@krvl to nic nie daje niestety próbowałem wszystkiego na komputerze mam i działa i przenosze przenosze caly folder do pendrive i tam zgrywam na lapka i nie działa. Komputer windows 7 64 bit lapek windows 8 64bit co moge jeszcze zrobic ?

All in One Runtimes jest na laptopie? A dokładnie(lista na scr):

3-1080.2375724424.png

giphy.gif

Opublikowano

@jozukisa ten sposób nie działa gdyż ten plik tangerine.dll bol go pobiera do rozmiaru 5.566 a powinno byc 6.331 nawet jak daje do odczytu to pobiera i tak . @krvl pobrałem wlaśnie ten program wszystko poinstalował mi co tam nie mialem a niektore pousuwal i zamienil na nowe .i dalej nie działa . Najpierw odpalam bola wpisuje pasy potem injectora wlaczam i wchodzi to okienko a na pasku na dole pisze bol succes injected . natomiast gdy wchodze na customa tonie wlacza sie ekran ladowanai tylko czarny ekran i pisze wystapil blad w grzer spóbuj ponownie .a na dole pisze failed injected league of legends. Coś jeszcze doradzicie mi czy pozostaje mi elobuddy ?

Opublikowano

@jozukisa ten sposób nie działa gdyż ten plik tangerine.dll bol go pobiera do rozmiaru 5.566 a powinno byc 6.331 nawet jak daje do odczytu to pobiera i tak . @krvl pobrałem wlaśnie ten program wszystko poinstalował mi co tam nie mialem a niektore pousuwal i zamienil na nowe .i dalej nie działa . Najpierw odpalam bola wpisuje pasy potem injectora wlaczam i wchodzi to okienko a na pasku na dole pisze bol succes injected . natomiast gdy wchodze na customa tonie wlacza sie ekran ladowanai tylko czarny ekran i pisze wystapil blad w grzer spóbuj ponownie .a na dole pisze failed injected league of legends. Coś jeszcze doradzicie mi czy pozostaje mi elobuddy ?

Włączasz HiJackera, następnie BoLa - jeżeli pobiera Ci znów DLL o wartości 5,6 MB to zamykasz program przez Menadżer zadań, wklepujesz DLL i powinien włączyć Ci się już z 6,3 MB.

@Edit A żeby było prościej to zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1472515-tut-jak-zainicjowa%C4%87-bola-na-519/

giphy.gif

Opublikowano

Odświeżam temat gdyż dalej mam problem z bolem na windows 8.1 dokładnie patch 5.20 https://www.nulled.io/topic/52970-bol-crack-fix-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-patch-520-14102015/i robie dokładnie to wszystko w punktach po kolei i zmieniam zgodnosc plikow na windows 7 i uruchamiam wszystko jak admin . i dalej wlacza sie lol potem zamiast ekraqnu ladowania czarny ekran i wystapil blad sproboj ponownie a jak odznacze inject to działa ., Dodam ze na kompie z windows 7 ultimate 64 bit jest wszystko ok dzieki za pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...