Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostosowanie ustawień graficznych pod laptopa w CS GO

Przemo1275

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym forumowiczem i prosił bym was o pomoc w ustawieniu ustawień graficznych w CS GO tak aby dobrze mi się grało ale by przy tym było w miarę FPS.

Poniżej przedstawiam swoją specyfikacje laptopa:

Windows 7 64-bit

Procesor Intel Core i3 - 2310M 2.10GHz

RAM 4GB

Karta graficzna:

Intel HD Graphics 3000

NVIDIA GeForce GT 520M 1696MB

Proszę o jak najszybszą pomoc. Pozdrawiam 

Jeżeli post umieściłem w złym dziale proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

Opublikowano

Na tym sprzęcie i na low będzie kiepsko z fpsami

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jeśli chodzi o ustawienia graficzne ustawiłem wszystko na low tylko cienie dałem na niskie i gra nawet z takimi ustawieniami wygląda super i mam 90-100fps to dobrze?

Opublikowano

Chciałbym też żeby ta gra też jakoś wyglądała wizualnie

3/4 społeczeństwa CS:GO gra na najmniejszych detalach, jedynie cienia ustawione na wysokie. Wtedy jest mniej rzeczy rozpraszających Cię i łatwiej dostrzec przeciwnika :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jeśli Ci tak pasuje to jak najbardziej, przecież to Ty grasz a nie my. Jeśli wszystko chodzi płynnie to po co pytasz czy dobrze? :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No pewnie, więcej niż 60 nei potrzebne :)

PRZESTAŃCIE P********, ŻE WIĘCEJ NIŻ 60 FPS JEST NIEPOTRZEBNE

http://pclab.pl/art62858.html

Różnica jest nawet między 150 a 250, więc darujcie sobie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Po co mu więcej niż 60 fpsów jeśli i tak ma ekran 60mhz?Sam osobiście grałem jakiś czas w cs-a na tym procesorze tylko innej karcie i musze przyznać że 1024rodzielczość wszystko na low oprócz właśnie cieni i stałe 60fps było.Pozdrawiam

Opublikowano

PRZESTAŃCIE P********, ŻE WIĘCEJ NIŻ 60 FPS JEST NIEPOTRZEBNE

http://pclab.pl/art62858.html

Różnica jest nawet między 150 a 250, więc darujcie sobie

Pokaż mi matrycę w laptopie, która odświeży więcej niż 60hz.

Dopóki klatki nie spadną poniżej 60fps, gra będzie płynna.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ustaw sobie rozdzielczość na 4:3 i rozdziałe na 1024x768 do tego w parametrach startowych wklej to -novid -nojoy -threads 4 -high -full -refresh 85 -tickrate 128 -noforcemaccel -noforcemparms +mat_vignette_enable 0 -freq 100 -nod3d9ex +gl_nullqueries 1 +mat_queue_mode 2 nie zepsuje nic a może dodać parę potrzebnych fpsów _)

Opublikowano

Ale wy nawet nie przeczytaliście tego artykułu, więc czemu mam dalej z Waami dyskutować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...