Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja pierwsza aplikacja w C [ Proszę o ocene ]

s1wykam1l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kompilator Dev-C++ pokazał błędy i nie da się uruchomić a po za tym popracuj nad kodem bo narazie nie wyszedł ci na dobre...

Wstyd.. Jak można coś takiego wrzucać do kompilatora.. Może pisał z np. omijaniem mniejszych błędów i dlatego u ciebie nie kompiluje albo napisał kod na szybko, nie przetestował i wrzucił na MPC aby się popisać swoją niewiedzą.

Opublikowano

Wstyd.. Jak można coś takiego wrzucać do kompilatora.. Może pisał z np. omijaniem mniejszych błędów i dlatego u ciebie nie kompiluje albo napisał kod na szybko, nie przetestował i wrzucił na MPC aby się popisać swoją niewiedzą.

Ta. Prosi o ocenę, ale chwali się kodem. Ten dział k***a zszedł jeszcze bardziej na psy niż kiedykolwiek.

Opublikowano

Osoby które chcą pisać w c++ nie wiedzą za co się biorą :)xD

Należy dodać że nie wszystkie osoby ;)

Opublikowano

Wy sami nie wiecie o czym piszecie. Programiści od 7 boleści co jeszcze pierdolą, że reszta jest słaba.

Opublikowano

Wy sami nie wiecie o czym piszecie. Programiści od 7 boleści co jeszcze pierdolą, że reszta jest słaba.

Ty niby taki mistrz.... Skoro tak to udowodnij mistrzu bo ja jestem taki słaby.. wcale nic nie umiem... Nawet nie umiem napisać prostego kalkulatora w C++! :(

A tak co do tematu to pisaliśmy o autorze ponieważ idi*ta stworzył temat aby ocenić jego kod ale co z tego jak sam go ocenia w dodatku sam zobacz jak ten kod wygląda i zobacz na to co napisałeś. Jak można powiedzieć że kod jest ,, spoko '' skoro trzeba samemu poprawiać błędy ponieważ się nie skompiluje :|

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...