Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Piotrek i dość długo już siedzę na tym forum. Wiele osób mnie zna i wie jaki jestem. Aktualnie pogrywałem Sobie na serwerach metin2 i niektóre naprawdę przypadły mi do gustu lecz albo jest dużo bugów albo brakuje mu "tego czegoś" dlatego też chciałbym zrobić serwer który mógłby się na dłużej zatrzymać na rynku metin2 a nie paść gdy nie ma osób(powodem zamykania serwerów jest mała ilość graczy która spada poprzez olanie serwera). Chciałem zrobić serwer typu Hard z domieszką Medium. Mam w głowie dużo nowości które można porobić aby było sporo graczy na start. Bete przeprowadzić troszkę dłuższą aby nie było banalnych bugów i błędów na serwerze.

A więc do Team potrzebuje technika który wie jak skonfigurować Source i dobrze to wykona. Do osoby bd miał pełne zaufanie oczywiście gdy zobaczę że jest tego wart człowiek. Każdy kto będzie potrzebny potem technikowi bd próbował go znaleźć jak najszybciej aby prace mogły iść do przodu. Ja pomysł na serwer dam aby dość szybko to poszło i serwer nie był jakiś zamulony gotowiec lecz nowość na rynku metina.

Aby nie było hejtu czym ja się zajmuję od razu napiszę w punktach.

1. Postawieniem TS3, ogarnięciem permissions(Jestem dość znany z tego)

2. Postawienie forum i skonfigurowanie je na potrzeby serwera

3. Wykupienie stronki i podpięcie wszystkiego co jest potrzebne po czym sprawdzenie jej

4. Sprawy organizacyjne całego serwera (daje pomysł, serwer dedykowany etc. co będzie potrzebne)

5. Zajmę się organizacją pracy załogi, nie chcę rządzić w składzie bo nie na tym praca polega tylko chce aby każdy wykonywał to co ma do zrobienia w miłej atmosferze.

Proszę aby tutaj wypowiadały się osoby które chcą się dowiedzieć więcej na temat mojej oferty bo zdania "Znam i polecam" mnie wgl nie interesują.

Kontakt:

PW na forum

Zostawić GG pod tematem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...