Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge Prosi O Usunięcie Forum

ArtCM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ktoś ma już nick Art, więc mój nick na tym forum to ArtCM, ale do rzeczy. GameForge otrzymało zgłoszenie od Team gier: ''4story'', ''Metin2'' i ''LastChaos'' o forum, które udostępnia nielegalne oprogramowanie dla gier online z pokroju GameForge. GF prosi, powtarzam, PROSI o usunięcie forum, bądź możliwości publikowania nielegalnego oprogramowania. XaaR podał mi link do tej oto strony. Zwracam się z prośbą do Administratora/ów forum, aby zostało ono usunięte. Konsekwencje mogą być bardzo nieprzyjemne. Wiemy, że macie paranoję na punkcie ''ułatwiania'' sobie gry. Jeśli udostępnianie nielegalnego oprogramowania do gier:

-Metin2

-4story

-LastChaos

-2Moons

Strona znana jako http://www.elitepvpers.de/ również zostanie usunięta. Jeśli administrator nie przystosuje się do zalecenia, zostanie nałożona kara grzywny w wysokości 2453, 31 zł. Zauważyliśmy, że pozwalacie sobie również na edycję klienta Metin2 z 2007 i z 2008 roku. Główny administrator forum ma zgłosić się do sądu rejonowego w Mannheim z karą wymienioną powyżej zamienioną na Euro. Jeśli administrator nie zapłaci grzywny, sąd w Niemczech, w Polsce i firma GameForge, napiszą petycję do hostingu tego forum z prośbą o natychmiastowe usunięcie forum, a administrator dostanie na adres E-Mail numer konta bankowego, na którą trzeba będzie wpłacić całą karę w wysokości 524 687, 26 zł. Za co kara?

-udostępnianie nielegalnego oprogramowania na terenie Polski.

-edycja klienta bez zgody Team danej gry oraz GameForge.

-łamanie praw autorskich firmy GameForge.

-łamanie praw autorskich klienta Metin2.

-łamanie praw autorskich klienta 4story.

-łamanie praw autorskich klienta LastChaos.

Wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie. Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie banowanie mojego konta, jeśli moderator ma chodź trochę oleju w głowie. Zbanowanie mojego konta, zamknięcie tematu, bądź jego usunięcie sprawi, że każdy użytkownik z rangą Administrator otrzyma na adres E-Mail prośbę o zapłatę od GameForge w języku niemieckim. Przypominam kontakt:

Gameforge Productions GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Niemcy

Tel.: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)

-Brak wsparcia w grze lub Gamepay pod tym numerem-

Fax: +49 (0)721 354808152

Kontakt: [email protected]

Sąd Rejonowy w Mannheim, rejestr handlowy: HRB 701682

Nr ident. VAT: DE254298652

Dyrektorzy generalni: Alexander Rösner

Jeśli kara i grzywna nie zostaną uregulowane, sąd w Mannheim i w Warszawie rozpocznie sprawę o zamknięcie forum, a administratorowi głównemu grozić będzie kara pozbawienia wolności do lat 3.

Edit: Czas na usunięcie forum: Do 20.05.2010r.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Peja:Ta ale napisał całość dość przekonująco.Być może i to prawda.

No i skąd aż taka suma.

I to czy ingerujemy w clienta na własnym kompie to nasza sprawa chyba co nie?

League of Legends

Opublikowano

Fajne liczby wyciągnął ... To nie Art na 100 %

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

-łamanie praw autorskich klienta 4story.

I tu Cię mam , klienta 4story nie da się edytować . Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Następny temat...dzieciaczku kogo chcesz wrobić?...Nikt nikogo nie wrabia. Podziękujcie Merkon, że zamknął temat. Mogło skończyć się wyłącznie na grzywnie.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Śmieszne ^^ E*pvpers - tam tworzą all hacki i dużo clientów, a wy tu wyskakujecie, że oni mają mieć taką małą karę ? Hahaha, pozdrawiam oszuściku :>

Opublikowano

Śmieszne ^^ E*pvpers - tam tworzą all hacki i dużo clientów, a wy tu wyskakujecie, że oni mają mieć taką małą karę? Oczy by ci wyszły uszami, gdybyś zobaczył karę dla elitepvpers.de, powiem wam, że tą stroną Team Polskich gier już się nie zajmuje, ponieważ nie jest to polska strona, ale mpcforum.pl również otrzyma karę. Hahaha, pozdrawiam oszuściku :>

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

HHAHAHA Nie NASZA WINA ŻE WY NIEOGARY JESTEŚCIE HAHAHAHH <ROZWALACIE MNIE> BUAHAHHAHA

TO NAJBARDZIEJ: GF prosi, powtarzam, PROSI HAHAHHAHAHAH

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

Nie będę odpowiadać na wasze zbędne komentarze. To mnie irytuje. Team Metin2 został poinformowany między innymi przez kilku waszych użytkowników.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Dzisiaj tylko 5 kamyczków duchowych w red lesie fajnie że jest takie popierdolone gówno jak metin2 na którym można chodzic po górach wodospadach.Gra Idealna Do Zabawy ; D

Oczywiście Na Drop haczku :LD

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Pomocnik
Opublikowano

Kastanof po co zgrywasz cwaniaczka. Bo tak przed klawiaturą to łatwo napisać, co nie?

Ja co do autentyczności konta Arta się nie wypowiadam, nie mi to oceniać, powiem tylko, że wszystko wyjdzie w praniu.

Jeśli naprawdę ArtCM to prawdziwy Art - MPCforum, administratorowie mają przekichane.

Wydaje mi się, że administratorowie mają teraz trochę do myślenia...

Opublikowano

Lif - zgodzę się z Tobą..Nie dziwi mnie, że jesteście, jak to Lif nazwał: ''cwaniaczkami'' przed klawiaturą..Nie zdziwcie się, jeśli któregoś dnia forum zniknie.

Co do mojej tożsamości, mogę wam powiedzieć, że:

HackShield jest jeszcze wersją beta..Pełna wersja będzie zainstalowana pod koniec maja.

Kowal w Metin2 jest o 10% milszy niż zwykle ale tego nikt chyba nie zauważył ;-)

W Gladiatus zdobywanie złota jest o wiele łatwiejsze. Tak samo z Doświadczeniem. Coś jeszcze?

W LastChaos może wyjdzie nowy serwer pod koniec czerwca.

W Metin2 nowy serwer S24 (nie znamy nazwy) wystartuje na przełomie maja i czerwca..Możliwe że w okresie wakacji będziecie już się tam bawić ;]

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

ale na us są jakoś zabezpieczenia to swiadczy jacy ogarnięci jesteście że działa hacki z przed roku ; >

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

Metin2 US, DE, czy też CN, a nawet wietnamski, nas nie obchodzą. Ja działam na terenie Polski i tylko to mnie interesuje. Moim zdaniem 3 lata w więzieniu to stanowczo za mało. Ale to nie ja ustalam ceny i kary. Ja przeliczyłem Euro na nasze. Sam zrobiłem wielkie oczy widząc karę do zapłacenia, ale zostało naruszonych ponad 9 pkt. Praw autorskich i 12 pkt. OWU, więc nie dziwcie się cenie.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Nie potrzebnie wg mnie starasz się udowodnić, że jesteś tym prawdziwym Artem.Niestety muszę to jakoś udowadniać. Tylko w ten sposób mogę zmobilizować administratora do zapłaty. [email protected] właśnie wysłało na pocztę elektroniczną administratorów numer konta bankowego, na które mają wpłynąć pieniądze pod nadzorem Sądu rejonowego w Warszawie. MPC itak dostało już ostrzeżenie - reszta w rękach GF i sądu. Ciekawe, co z tego wyniknie.Oczywiście o ile cokolwiek wyniknie, bo nie mogę z góry zakładać, że jesteś "tym prawdziwym"/ Mogę się tylko domyślać.

i tak hacki bd nigdy nie znikną : D Może i nie znikną całkowicie, ale poziom ich udostępniania i używania znacznie zmaleje.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Widzę, że jeden z Administratorów pojawił się w tym temacie. Czekam na jego odpowiedź.

Community Managament

GAMEFORGE

Opublikowano

Informacja dla Administratora/ów:

Jeśli E-Mail nie dojdzie, proszę o zgłoszenie się do firmy GameForge telefonicznie na nr. (+49 (0)700 426336743)

Community Managament

GAMEFORGE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...