Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Menu poradników w głównym menu i na profilu.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie średnio to potrzebne. Są na forum odpowiednie działy gdzie są te poradniki. Kolejna rubryczka by się poszczycić ile to się zrobiło? Jak dla mnie nie. :v

Dokładnie :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Owszem, są działy z poradnikami, ale jak ktoś tu wspomniał, w większych ciężko znaleźć aktualny poradnik o danej rzeczy, chyba, że ktoś prowadzi spis, gdzie po x czasie użytkownik wykrusza się, to też takie nijakie na dłuższą metę. Jako taka zakładka, gdzie są użytkownicy, blogi, nagrody, mapa użytkowników, itd., jestem za, ale ładnie podzielić na każdy dział (tak, jak jest wybór rangi przy wyszukiwaniu użytkownika), ale na profilu kolejna zakładka jest zbędna. 

Opublikowano

bez sensu, jako ktoś szuka czegoś to szuka tego w wyszukiwarce, która zwraca mu poradnik np. na mpc

jak już koleś znajdzie to chce to i tak mało go obchodzi kto jest autorem w 90% przypadków nawet nie wejdzie na profil 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie średnio to potrzebne. Są na forum odpowiednie działy gdzie są te poradniki. Kolejna rubryczka by się poszczycić ile to się zrobiło? Jak dla mnie nie. :v

Opublikowano

Owszem, są działy z poradnikami, ale jak ktoś tu wspomniał, w większych ciężko znaleźć aktualny poradnik o danej rzeczy, chyba, że ktoś prowadzi spis, gdzie po x czasie użytkownik wykrusza się, to też takie nijakie na dłuższą metę. Jako taka zakładka, gdzie są użytkownicy, blogi, nagrody, mapa użytkowników, itd., jestem za, ale ładnie podzielić na każdy dział (tak, jak jest wybór rangi przy wyszukiwaniu użytkownika), ale na profilu kolejna zakładka jest zbędna. 

Opublikowano

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...