Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na serwerze bez kostiumów?

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym z chęcią zagrał na serwerze bez żadnych kostiumów, petów itp. xD Najchętniej na jakimś serwerze podobnym do GladoR'a, tylko że takich nie ma i już chyba nie będzie..

Opublikowano

Jeżeli zastąpiłbyś to czymś ciekawym, to nie ma problemu.

Na pustym serwerze nikt nie będzie grał, mimo, że nieustannie piszą, że brakuje im klimatu i starych serwerów.

Najlepszym przykładem jest serwer @boooooo, który był starym klasykiem i nikt nie grał :D

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Brak kostiumów nie byłby wielkim problemem, chociaż miło byłoby, gdyby serwer oferował zamiast tego ładny wygląd zbroi.

Kobietki lubią się przebierać nawet w Metinie. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kostiumy to największa kupa jaka weszła do metina.

Największa kupa jaka weszła do Metina to Likan, a co do kostiumów to wiadomo, że i tak nie zastąpią one stalki, bo to przecież najlepiej wyglądające rzecz w metinie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na serwerze bez kostiumów, petów, wierzchowców i innych tego typu rzeczy. Lecz nie jestem pewien czy nie znudziłby mi się zbyt szybko :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Kostiumy to tylko urozmaicenie mające dodać inne tekstury.Jak na moje oko nie są one potrzebne pamiętam czasy gdy grałem to każdy się jarał jak ktoś miał stal. 

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Opublikowano

Kostiumy to tylko urozmaicenie mające dodać inne tekstury.Jak na moje oko nie są one potrzebne pamiętam czasy gdy grałem to każdy się jarał jak ktoś miał stal. 

Dobrze gada! Chetnie wrocilbym do czasu gdzie najwiekszym sukcesem byla stal +0/1 :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Mi również nie sprawiłoby to jakiejś wielkiej różnicy  także jeśli serwer byłby ciekawy a jedynie nie miałby kostiumów pewnie bym zagrał 

Opublikowano

Jeżeli byłby taki sam klimat jak na Diamondzie lub EWENTUALNIE jak na Ethanie (czyli kostiumy TYLKO  z eventów w ramach nagrody za aktywność w grze) to chętnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nikt nie che zagrać na Serwerze bez kostiumów,bo Co do niektórym zbroi To kostium jest potrzebny w sensie Niektóre zbroje są strasznie szpetne ;p

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...