Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loszka

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, poznalem fajna loszke, ale nie wiem jak sie z nią zaprzyjaznic. Jak do niej zagadac ? od czego zaczać? Cos najpieerw do niej napisze, ale  co by do niej napisac i  o czym gadac.

wiem, że "ruchasz sie?" nie pasuje

elcio

Opublikowano

Napisz na spotted i lajknij, wtedy ona się do cb odezwie i grę wstępną masz już z głowy.

Opublikowano

K***a mać podoba Ci się laska i chcesz się z nią tylko zaprzyjaźnić no Ja p******e, co Ty nosisz rurki ?

Zaproś ją i pokaż jaki z Ciebie facet chyba, że jesteś lamusem to będziesz przez fejsa zagadywał.

Masakra co się teraz porobiło....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

K***a mać podoba Ci się laska i chcesz się z nią tylko zaprzyjaźnić no Ja p******e, co Ty nosisz rurki ?

Zaproś ją i pokaż jaki z Ciebie facet chyba, że jesteś lamusem to będziesz przez fejsa zagadywał.

Masakra co się teraz porobiło....

• Hobby: Gwałty.

nie polecam porad od takich użytkowników

­

Opublikowano

Spotkaj ją przypadkiem i spytaj gdzie znajdziesz kantor bo nie wiesz co to za banknot, wyciągnij z portfela 10 hrywien i niby przypadkiem pokaż jej 5000zł w portfelu, sprawdzony sposób na laski :)

P.S. Nie martw sie o kase 10 hrywien kosztuje około 2zł :)

Opublikowano

Żeby chloroformem kogoś uśpić trzeba by ofiarę trzymać przez 5minut, lepsza łopata.

Chyba żeby uśpić kogoś na zawsze. Chloroform został wycofany z użytku medycznego jako środek do narkozy ponieważ wielu pacjentów nigdy się nie budziło.

Co do tematu to polecam GBL, jest to prekursor GHB , działa tak samo z tym że jest (lub do nie dawna był) całkowicie legalny w Polsce. Na alegratce czy olx możesz znaleźć ogłoszenia z nim jak płynem do mycia felg ;)

Oczywiście do niczego nie namawiam. JK

Opublikowano

siemka, poznalem fajna loszke, ale nie wiem jak sie z nią zaprzyjaznic. 

Normalnie się zaprzyjaźnić skoro ją poznałeś. Po ludzku.

od czego zaczać? Cos najpieerw do niej napisze, ale  co by do niej napisac i  o czym gadac.

Gadaj o takich sprawach o jakich chce Twoja dziewczyna.

Pogadajcie najpierw o Waszym życiu i tak pomalutku do przodu i Ci się to uda.

Nie bój się. 

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...