Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cokolwiek wartego oglądania

BHate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegokolwiek wartego obejżenia anime, nie toleruje monotonnych okruchów życia etc.

MAL

*na liście nie ma wszystkich obejrzanych przeze mnie anime, czasami mi się zapomina dopisać,

*o wielu anime słyszałem, po prostu mi nie podeszły, nie uzupełniam tabelki z odrzuconymi więc po prostu będę odpowiadał na posty odnośnie tego co widziałem/o czym słyszałem.

Opublikowano

Elfen Lied, Bosou Renkin.

Elfen Lieda objerzałem dawno temu w połowie i dalej nie mam zamiaru, drugą propozycje mam od dawna na liście.

Opublikowano

Shiki powinno ci się spodobać. 

Widziałem.

fate/kaleid

3 sezony masz do ogladnieca 

Jeżeli dobrze kojarze to jest z gatunku magical girls, takie to tylko w hentajcach oglądam.

Opublikowano

lovely complex

soul eater

jojo

shokugeki no souma

rainbow

durarara

nanatsu no taizai

Widziałem.

Nie przypadło mi do gustu.

Do shokugeki no souma się zabieram odkąd wyszedł ostatni odcinek jednak boli mnie ten brak romansu.

Co do durarary to czekam na ostatnią część drugiego sezonu (w sezonie zimowym bodajże) i zabieram się za oglądanie całości.

Opublikowano

Wyszedl drugi sezon NoragamiNoragami Aragoto

Mozliwe ze przypadna ci do gustu takzeGod Eater | Owari no Seraph | Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen (drugi sezon)

Opublikowano

K: Return of the Kings jest obecnie emitowane, also jeśli Magi się spodobało, to jest seria OVA (5 odcinków) o Sindbadzie, za rok (kwiecień 2016) ma wyjść seria telewizyjna.

Oprócz tego Monster też fajne anime, kwestia cierpliwości, bo musi się rozkręcić, aby było fajne. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Rokka no Yuusha (średnie), Yamada-kun to 7-nin no Majo (dość dobre), seria Monogatari.

Czekam na ewentualny 2 sezon Rokka na Yuusha, bez niego nie mam zamiaru zabierać się za anime urwane w połowie.

Yamade obejrze jak będę miał odpowiedni nastrój.

Wyszedl drugi sezon NoragamiNoragami Aragoto

Mozliwe ze przypadna ci do gustu takzeGod Eater | Owari no Seraph | Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen (drugi sezon)

Wszystkie z tych anime mam już w planach, czekam jedynie na wszystkie odcinki.

K: Return of the Kings jest obecnie emitowane, also jeśli Magi się spodobało, to jest seria OVA (5 odcinków) o Sindbadzie, za rok (kwiecień 2016) ma wyjść seria telewizyjna.

Oprócz tego Monster też fajne anime, kwestia cierpliwości, bo musi się rozkręcić, aby było fajne. 

Tak jak wyżej, czekam aż będę mógł obejrzeć wszystkie odcinki K.

OVA oglądałem o serii telewizyjnej wiem.

Monster nie mój klimat.

Opublikowano

Death Parade

­Zankyou no Terror

Selector WIXOSS (2 sezony) może też. Ze względu na dramat - psychologiczne

Z obecnego sezonu: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider lub Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Opublikowano

Death Parade

­Zankyou no Terror

Selector WIXOSS (2 sezony) może też. Ze względu na dramat - psychologiczne

Z obecnego sezonu: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider lub Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Same psychologiczne, nie przepadam za tym gatunkiem.

Emitowanych anime (lub takich gdzie n-ty sezon jest emitowany) mi nie polecajcie.

ref

Opublikowano

Baccano!

- Basilisk

- Beck

- Black Lagoon: Second Barage (skoro widziałeś 1 sezon to i pewnie drugi też, ale na malu nie ma)

- Claymore

Detroit Metal City

Great Teacher Onizuka

Jin-Rou (film)

Jormungand (oba sezony - rzecz jasna)

- One Outs (sportowe z dozą tego co mialeś w Death Note odnośnie głównego bohatera, ale w trochę uboższej wersji)

- Wilcze dzieci (film - mi zupełnie do gustu nie przypadł, ale wiele osób mówi, że świetny)

Outlaw Star

Stranger: Mukou Hadan (film)

- Summer Wars (film)

- Yu Yu Hakusho (skoro HxH dałeś 10/10 to powinno Ci przypaść do gustu, bo to ten sam autor)

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...