Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z tytułem na własnym serwerze

kagej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc mam następujący problem: tworze odp item do tytułu wklejam w baze i clienta następnie tworze tytuł w titleeditor ep2/3

po czym wgrywam to takze do bazy. Następnie restartuje server i po zresetowaniu item jest taki jak należy z niego robi się tyt w wybieraniu tyt jest jego nazwa opcje także działają jednakże nad postacią jest tylko tło tytułu bez nazwy i teraz pytanie co ja źle robię ???

Opublikowano

Yhm, to już Twój 4 temat - 4 problem, co Ty chcesz zrobić ? prywatny server ? nie wyjdzie jeśli masz 0 doświadczenia, chociażby dlatego, że jest dużo rzeczy nie dopracowanych w kodzie gry, więc jeśli nie możesz rozwiązać takiego problemu nie ma o czym mówić.

Co do tematu, używasz title editora HateMe ? jak mnie pamięć nie myli to coś jest z nim nie tak i nie działają tam nazwy po dodaniu nowego tytułu, możesz tylko edytować te co są.

Opublikowano

A więc tak postawiłem sobie priva na vps dla znajomych do wspólnej zabawy nie zarobków ;) Mam małe doświadczenie dla tego ciągle się uczę i sądzę że od tego jest to forum aby się nauczyć paru rzeczy.

Jest jakiś inny edytor tytułów ep3 ??? Bo nie mogę znaleźć innego :/

Opublikowano

Po Twoim temacie 'Pomoc z przyciskiem w IS' nie wygląda aby to było dla znajomych ale mniejsza z tym. Co do forum to polecałbym Ci jakieś konkretnie związane z developing'iem last chaos.

Jest jeszcze Sentence'a ale byś musiał bardziej poszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...