Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam custom OTS

Frex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję OTS'a podobnego do DeathZot czy ChaosOTS. Z tego co zauważyłem, to jest parę custom serwerów, ale chyba wszystkie opierają się na teleportach do expowisk. To mi się w ogóle nie podoba. Expienie fajnie było rozwiązane na DeathZot, itemki też były ciekawie rozwiązane, ale rozgrywka za mocno się skupiała na farmieniu kolejnych setów. Za to na ChaosOTS podobało mi się to, że musiałem farmić kasę na runki, które zwiększały mi HP na stałe, bo inaczej potworki zabijały mnie na 2-3 hity.

Ogólnie chciałbym pograć na serwerze, gdzie są nowe spelle, najlepiej nowe klasy (szczególnie te, używające petów), rozwinięty system itemków ze statystykami (regen hp/mp, resistance, itd.), fajnie by było zobaczyć sporą ilość questów i do tego może jakieś profesje: mining/crafting/enchaning itp (podobał mi się system kopania skałek, by zdobyć itemki/kase). Na pewno nie chcę grać na serwerze opierającym się na teleportach do expowisk. Do tego sama idea rebirth/reborn strasznie mi się podoba, ale resetowanie levela co kilkanaście minut + teleporty to według mnie najgorszy typ serwera.

Do tego podam kilka projektów, które śledziłem, ale nigdy na nich nie grałem: Rise of Abbadon, Euphoria i Madness I/II i oczywiście Project XDC.

Opublikowano

Dzięki za propozycje :)
Na razie testuje Ascalon i jestem mile zaskoczony. Na pozostałych 2 chyba nikt nie gra, a przynajmniej jest tak napisane na stronie. Na tę chwilę zostaje na Ascalon World, mam nadzieję, że na wyższych levelach będzie co robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...