Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Kawamintai

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obraza administracji w PW. W dodatku pomimo wcześniejszego ostrzeżenia dalej obrażałeś moderatora...

Nadano w profilu.

Opublikowano

A co to ma do tego bana? W sumie to nawet ci zdejmę tamto 5%, anyway ban zostaje.

Opublikowano

A co to ma do tego bana? W sumie to nawet ci zdejmę tamto 5%, anyway ban zostaje.

Administracja jest jakaś szlachetna, że za obrazę administracji ban, a użytkownika nie? Równości trochę...

Opublikowano

Administracja jest jakaś szlachetna, że za obrazę administracji ban, a użytkownika nie? Równości trochę...

Za obrazę kogokolwiek jest ban, nie wiem skąd bierzesz takie informacje ;)

Opublikowano

Za obrazę kogokolwiek jest ban, nie wiem skąd bierzesz takie informacje ;)

To chyba pan władza statusów nie czyta i nie wie jak tam zwykli użytkownicy się hejtują, poza tym w tabeli kar zaznaczona jest tylko administracja.

Opublikowano

Nie ma równości, takie życie. Ze względu na częste obrazy w kierunku moderatorów kara jest w takich przypadkach zaostrzona. Nie możemy dopuścić do sytuacji, by osoby pilnujące porządku czuły się źle na forum i były obrażane. Anyway jaki to ma związek z twoim banem?

Opublikowano

Nie ma równości, takie życie. Ze względu na częste obrazy w kierunku moderatorów kara jest w takich przypadkach zaostrzona. Nie możemy dopuścić do sytuacji, by osoby pilnujące porządku czuły się źle na forum i były obrażane. Anyway jaki to ma związek z twoim banem?

Może taki, że za to dostałem bana? No wiesz, skoro słowo "idiota" to dla Ciebie obraza to widzę jaki masz dystans do siebie.

Opublikowano

Tu nie chodzi czy ktoś ma do tego dystans, tylko my nie jesteśmy kolegami, żebyś miał prawo mówić tak o mnie lub o innej obcej osobie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...