Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obrazek Gildii

Drzonson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie "Proszę o pomoc we wgraniu własnego loga gildii".

Zrobiłem w Photoshopie obrazek gildii, ma odpowiedni rozmiar w pixelach, tj. 16x12.

Ale jak klikam wgraj logo i wybieram mój plik który nazwałem 60.jpg (zastąpiłem inne logo) klikam OK to nic się nie dzieje.

Tak dla pewności mam 3 lvl gildii i ja ją założyłem. Jak mam za niski lvl to nawet jak wbiję odpowiedni to proszę o pomoc jak wgrać to logo.

Z góry dziękuję.

Z poważaniem Wojtek

2mo740k.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

jak dobrze pamiętam to chyba trzeba mieć 4 lvl gildii a spróbuj też zastąpić na innym obrazku :) pzdr

Opublikowano

Obecnie mam już 5 lvl gildii i mało brakuje do 6 lvl. Ale nawet jeśli zaznacze obrazek systemowy to on się nie pojawia. Zauważyłem że jeśli uruchamiam niespaczowanego metina na obejściu to obrazek który ustawiłe mnormalnie jest widoczny i mogę sobie zmienić na inny.

Ale jak zaraz włączam przez EasyMetin to nie widać obrazka, tak samo jak na aktualnym Metinie. Proszę o pomoc!!

2mo740k.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Usuń zawartość folderu "mark" z Metina, lub cały folder, jak wolisz.

Tam są przechowywane obrazki gildii, nie wiadomo czemu jak zrobisz screena to coś się psuje i znów obrazków nie widać. Co każdy screen usuwaj folder mark

Opublikowano

widze obrazki nie wszystkich gildii, ale jak gram na obejściu to widze praktycznie wszystkie

kiedy usunąłem ten mark już widzę swój obrazek i mogę normalnie zmieniać

dzięki bardzo za pomoc macie +

2mo740k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...