Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacina mi CS:GO :/

Tearquester

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zwracam sie do was z problem. Otoż podczas gry zacina mi cs'a na 10 sekund i oczywiscie w sluchawkach ten powtarzajacy sie dzwiek np. strzału, tupania, wybuchu granatu itp. Normalnie mam 60-80 FPS.

Podkreslam to ze po formacie jakies 4 miesiace temu tego nie bylo. Problem mam juz od 1,5 miesiaca.
Czy muszę znowu formatować czy macie jakies inne sposoby :/

Do cs mam wpisane wszystkie bindy jakie tylko zwiekszaja FPS, ładuja wybuchy granatow itp podczas ładowania mapy oraz przypisane komendy startu CS.

-novid -high -threads 1 -nojoy -nod3d9ex

Win 7 64bit Home Premium SP1
Intel Core Duo E8400 2 rdzenie 3.00GHz
4 GB ram
Nvidia Geforce 9500 GT

Opublikowano

Tak bywa jak się ma drewno-komputer...­

Miałem tak samo kiedyś na moim starym komputerze sprzed 10 lat. Nie ma innego wyjścia jak zmienić dysk na SSD (co się równa z formatem) lub po prostu wyczyścić stary HDD.

Aktualnie mam dysk SSD, Intel i5 i śmiga na najwyższych (200/250 fps), tobie również polecam zmianę. 

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Tak bywa jak się ma drewno-komputer...­

Miałem tak samo kiedyś na moim starym komputerze sprzed 10 lat. Nie ma innego wyjścia jak zmienić dysk na SSD (co się równa z formatem) lub po prostu wyczyścić stary HDD.

Aktualnie mam dysk SSD, Intel i5 i śmiga na najwyższych (200/250 fps), tobie również polecam zmianę. 

Zmiana dysku nie zawsze równa się z formatem. Jest wiele programów, przez które możesz zrobić kopię całego dysku a potem wgrać go do nowego.

Gdy oddalem do formatu kompa wykryto ze ma 1 kosc ram zepsutą i wymieniono mi z 4000 na 8000 jakoś ze szybsza byla. Może kolejna kosc sie psuje :/ 

Jeżeli kość Ci wymienili na 8000 to przypada na komputer 8 GB ramu a nie 4 GB. Polecam również przesiadkę na Windows 10, CS:GO lepiej współpracuje z tym systemem.

Opublikowano

8000 tych Hz nie MB. Cos tam gosciu gadala ale nie sluchalem xD

Podejrzewam drugą kość do wymiany. Gdy tamta mi sie psuła mialem co kilka minut ścinki. Teraz mam co 8-17 minut. 
Ale format tez sie przyda. Antywirus mi wariował 3 tygodnie temu ale ucichł :D Format bedzie :/

Opublikowano

Masz ram w 2 kościach? Jeślitak to wyjmij jedna, pograj, jeśli dalej będzie problem, wyjmij drugą

i czemu masz -threads 1?

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Wywal te gówniane komendy uruchamiania bo miałem to samo szczególnie przez -high a po drugie wpisując -threads 1 zmuszasz csa do korzystania z 1 rdzenia twojego procesora i się dziwisz że gra zacina , all na low rozdziałka 4:3 , skan kompa, ewentualnie format i nei ma żeby nie działało .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...