Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkola

nie umiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uczą czegoś ciekawego?

5 lekcja UTK - systemy binarne. Poza tym 10 raz razy rozbieraliśmy i składaliśmy PC, trochę zaczynamy z programowaniem i czasami bawimy się dosem, a to dopiero początek. W głównej mierze wszystko zależy od szkoły. W mojej materiał jest dość rozszerzony i to nie tylko z przedmiotów zawodowych.

Opublikowano

5 lekcja UTK - systemy binarne. Poza tym 10 raz razy rozbieraliśmy i składaliśmy PC, trochę zaczynamy z programowaniem i czasami bawimy się dosem, a to dopiero początek. W głównej mierze wszystko zależy od szkoły. W mojej materiał jest dość rozszerzony i to nie tylko z przedmiotów zawodowych.

tego ucza wszedzie xD

Opublikowano

tego ucza wszedzie xD

Akurat programowanie zaczyna się w 3 klasie. Jako, że mamy dużo godzin możemy sobie na to pozwolić. xD

Opublikowano

Akurat programowanie zaczyna się w 3 klasie. Jako, że mamy dużo godzin możemy sobie na to pozwolić. xD

u mnie w szkole uczą od 1.

­

Opublikowano

u mnie w szkole uczą od 1.

­

U mnie standardowo jest od 3, ale jako że trafiłem na normalną klasę to szybko idziemy z materiałem i możemy sobie na dodatkowe rzeczy pozwolić.

Opublikowano

To ile masz tych k***a godzin, ja mam 3x UTK, 4x MiEUTK, 3x ASO, 3x SO + 1x Informatyka i robię samą teorię ;_; 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

To ile masz tych k***a godzin, ja mam 3x UTK, 4x MiEUTK, 3x ASO, 3x SO + 1x Informatyka i robię samą teorię ;_; 

­

2xUTK, 6xM 2xSO 1xinformatyka albo 8 montaży? Kurczę nie pamiętam, ale my głównie mamy praktykę. Nie licząc SO, bo tam jest fifti fifti. Materiał leci nam jak burza, więc co za problem go rozszerzyć? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...