Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]SEKRET - czyli zarabiaj na CS:GO

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a582556e4e346962f8482f5fba2fe66a.png

Kim jestem? 

Od ponad roku zajmuje się wymianami na steam, konkretniej w grze CS:GO.

Zarobiłem już na tym kwoty, w których min. liczba zer to 3. :)

Oczywiście, zaraz padnie pytanie - skoro możesz na tym zarabiać, to po co mówisz o sekrecie innym?

Robiąc to od ponad roku, zbrzydło mi to nieco i próbuje czegoś nowego.

Za opłatą jaką jest 49,99 złotych mogę wam dać przysłowiowe narzędzie a wy wybudujecie z tego dom.

Jeżeli jesteś cierpliwy i chcesz zarobić na wymianach, czyli pewnym zarobku wymagającym nieco wysiłku umysłowego to właśnie ta aukcja jest dla ciebie. 

Jeszcze trochę o mnie:

Jestem donatorem CS:GO LOUNGE

54ed160fb231eb79ed901e08725f5fd9.png

Przez dłuższy czas prowadziłem sprzedaż skinów CS:GO:

813f1334910671258a91c726e027fba2.png

Również mój profil steam liczy mnóstwo pozytywnych opinii:

aae901764b1caa9aa2fd87af1ac10840.png

Co możesz zyskać kupując SEKRET?

-po pierwsze odbywamy rozmowę na TeamSpeak, Skype ew. korespondencję pisemną w celu zapoznania Cię ze wszystkimi tajnikami wymian. 

- po drugie jestem na twoją wyłączność - dodaje Cię do znajomych i zawsze możesz liczyć na to, że Ci doradzę gdy będziesz potrzebował pomocy. Mało tego, zawsze odpisuję na SMS. 

- po trzecie otrzymujesz dostęp do grupy steam na której będziesz się mógł dzielić swoimi spostrzeżeniami itd. 

c74788790c30f2b7e56f1f466d1a6b8d.png

To mój profil steam: 

W razie wątpliwości - pytanie do sprzedającego oraz zapraszam do dyskusji w tym temacie. 

lownfast

Opublikowano

A po co to komu? (:

Za darmo można dowiedzieć się, jak robić takie wymiany żeby zarobić. W 30 dni mam z 50 euro zrobione 500, więc tylko człowiek mało inteligentny, będzie płacił za coś takiego.

Opublikowano

Nie obchodzą mnie inne poradniki, wiem jak ja zarobiłem na tym i chce się tym podzielić z innymi przy okazji prowadząc grupę trade'rską. 

Do HTML też masz mnóstwo darmowych poradników na internecie/youtube a i tak ludzie kupują książki i po co skoro za darmo można się dowiedzieć wszystkiego? :)

lownfast

Opublikowano

Chcesz się podzielić sposobem, który (zapewne) znam Ja i inne osoby które się zajmują codziennym trade(owaniem) (:

Porównywanie pojęcia poradników HTML przygotowujących w pewnym sensie do danego zawodu, z wykonywaniem trade skinami, nie jest dobrym aspektem.

Opublikowano

Tylko że poradniki dla początkujących z HTML są za darmo xD

Co do zarabiania na trade(owaniu), wystarczy poszukać i popytać. Kto pyta, nie błądzi.

Giełda nie jest od dyskusji, więc pozostawie tylko wypowiedź że nie warto wydawać 50 zł na taką błahostkę, skoro można się tego dowiedzieć za darmo (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...