Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - waga

FryOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie waży prawie 33 GB. Natomiast podczas pobierania dochodził do 58 GB, także podczas pobierania lepiej miej dużo miejsca na dysku, bo nie wiem od czego zależy, że jednym podczas pobierania waży mniej, a innym więcej. 

Opublikowano

Mi się wydawało, że od tego ile wersji ściągasz. Wiadomo, że jak pobierasz tylko angielską wersję to będzie mniej niż jak zaznaczy się więcej języków.

Opublikowano

Hmm no nie wiem, bo jeśli by tak było to wtedy po pobraniu czemu miałoby samoistnie spadać z 58 do 33? 

Pobiera wszystko, instaluje przez co w pewnym momencie jest klient + pobrane spakowane pliki, a następnie usuwa te spakowane pliki. Nawet w launcherze jest opcja "The installation file will be deleted after the game has finished installing." na wypadek jakby zapewne były problemy i by nie pobierało od nowa klienta tylko po prostu zainstalowało.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBagietka

Tak jak up napisał Aion się ściąga i instaluje naraz dlatego to normalne, że zajmuje więcej. Zaznacz też w launcherze, że chcesz żeby usunął pliki instalacyjne po wszystkim to zwolni miejcse. W zasadzie około 50GB podczas ściągania powinien zajmować także ten no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...