Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Vista

Yumakis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z elfbotem .

Mam elfbota ściągniętego ze stronki właściciela i mój problem polega na tym że okienko elfbota nie wyświetla się !

Włączam Tibie potem Elfbota -> Jest jakby mrugniecie okienka tibi (jak na początku włączania się elfbota) i nic !!

Okienko elfa nie pokazuję się. Elfbot Musi działać ponieważ kiedyś działał (8.42) a teraz nic nawet 8.42 ....

cała zgodność to niewypał ...Nic kompletnie to niedaje !

Proszę o pomoc !!!

(jestem w stanie zapłacić sms za pomoc)

Opublikowano

Jeżeli crackowałeś przez dll to może ci nie działać mojemu kumplowi dziala sposob evolution z dll mial bledy. Ja tam zostaje przy Win XP SP2 jest dla mnie dobry system wszystko elegancko chodzi, nie ma problemow z grami. Jezeli jednak masz orginalnego elfa to moze format.

BTW. Wiecie moze dlaczego kumplowi nie chodzi Tibiabot NG orginał na Windowsie 7? Probowal wlaczac jako administrator ale to nic nie pomoglo. Reinstal równiez.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

Ja mam viste i działa ;)

Daj na loader'a uruchom jako administrator i zgodność z xp sp2. Na tibia.exe tak samo. I powinno Ci działać, bynajmniej mi działa, a też mam dll crackniętego.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...