Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w powrocie do gry.

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Część "starszych" użytkowników forum(dział DO) może mnie pamięta,a może i nie :P Wróciłem po roku przerwie do darkorbit,po wielkiej fali banów za VBota (Pamiętacie podmiane na "różowe g****o" ? xD ).Grałem sobie trochę i widzę że strasznie gra się zmieniła.Staniała hala do 10 tys kredytów(wow) i kilka innych rzeczy.No właśnie,jakich? Pomożecie się mi odnaleźć? :p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Jeśli nie wchodziłeś przez rok, to kilka nowości jakie się pojawiły masz poniżej:

1. Nowe formacje dronów - najlepsze jak dla mnie: szkoleniowa, pierścień, koło (mam wszystkie, więc wiem jak jest).

2. Wejście designu Pusat do Vegi - 16 laserów, prędkość jak Spearhead, mało HP. Fajny bajer dla kogoś kto ma hit na poziomie 100K - takie podleć i ubij, a jak nie ubijesz to zwiej i wróć drugi raz :) Również mam, ale raczej służy mi do szybkiego przemieszczania się - z formacją koła ma 618 prędkości.

3. Kolejny design do Goliatha - Surgeon (16 generatorów i inne bonusy - był dostępny przez jakiś czas za 300K uridium). Wiele osób posiada, ale ja nie - więc nic powiedzieć o przydatności nie mogę :)

4. Hale staniały (dobrze zauważyłeś), ale to nie wszystko. Był event, w którym do każdego kupionego statku (nawet na aukcjach za kredyty) dodawana była darmowa hala specjalnie na ten statek - całkiem fajny interes bo za kilkadziesiąt milionów kredytów można było zaoszczędzić kilkadziesiąt tysięcy uridium :)

5. W tym samym czasie co wyżej weszły do sprzedaży statki Yamato i Defcom - taki wielki powrót (można je kupić tylko w płatnościach, ale są one raczej dla kolekcjonerów).

Więcej nie pamiętam :)

Opublikowano

Powiem tak- Grałem w darka od 2008 , trochę pamiętam a że się nie udzielałem wtedu tutaj to już mój błąd.Tęskie za tym starym darkorbit ;-;

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...