Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja do drużyny!

Manetros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie! Mam na imię Łukasz i w niedalekiej przyszłości zamierzam stworzyć zgraną drużynę, której celem będzie osiągnięcie jakiegoś przyzwoitego poziomu w Counter-Strike'u. Naszym założeniem będzie wypracowanie solidnego zgrania co w przyszłości zaowocuje naszymi wynikami. Zamierzamy prowadzić treningi, które będą nas przygotowywały do rozgrywania wszelakich meczy Faceit a w późniejszym czasie wystartujemy w różnorakich ligach online. Z góry mówię, że naszym celem nie jest granie meczy turniejowych i tego będziemy się trzymać!

Nasze wymagania:

- Wiek +15 (zdarzają się wyjątki)

- Ranga minimum DMG.

- Minimum 500h rozegranych w grze.

- Wysoki poziom kultury i szacunek do drugiego gracza

- Punktualności oraz obecności na treningach

- Posiadanie mikrofonu

- Umiejętność taktycznego myślenia oraz podejścia do sprawy  z powagą

- Grania zespołowo

Co oferujemy:

- Miłą atmosferę oraz zero spiny

- Profesjonalne treningi

- Możliwe sparingi z innymi drużynami

- Granie wszelakich meczy Faceit a w przyszłości lig oraz turniejów

- W przyszłości własny TeamSpeak3, awatar drużyny oraz własny serwer do treningów

oraz wiele więcej

Naszym celem jest stworzenie drużyny, która nie rozpadnie się po miesiącu oraz dzięki wspólnemu graniu osiągniemy wyższy poziom umiejętności. Na pewno nie będzie łatwo, gdyż wiadomo, że od razu nie będziemy wszystkiego wygrywać ale z czasem nasza gra będzie się polepszała. Nasze treningi będą przygotowywane na dosyć wysokim poziomie oraz będziemy trenowali własne taktyki czy wejścia. 

W obecnej chwili poszukuję:

- Jednego Snajpera.

- Jednego Lurkera

- oraz dwóch Shooterów

Z góry mówię, że nie narzucam z góry komuś pozycji! Mile widziane również są osoby, które są dobrymi Shooterami ale również dobrze grają z AWP lub są dobrymi Entry Fraggerami. Jeżeli znajdzie się osoba, która czuje się dobrze w roli IGL'a to również zapraszam do składania podania, gdyż każdy będzie sprawdzany! 

Bezpośredni kontakt ze mną: http://steamcommunity.com/id/Manetros/

Opublikowano

ayy lmao

mordo

profesjonalne treningi - na jakiej zasadzie? I dlaczego użyłeś słowo profesjonalne mając dmg ;////

skoro macie DMG, to czemu nie chcecie grać mm? przecież nawet na faceicie raki grają lepiej, na cevo całą piątką nie wiem czy zagracie. 

­

Opublikowano

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem u ciebie nie jest na wysokim poziomie. Nie mam DMG tylko rekrutacja zaczyna się od DMG a sam osobiście mam Global Elite. Nie szukam ludzi do MM'ów, gdyż granie ich nie ma sensu i jest bezcelowe bo co ci da to, że masz rangę? Ranga nie świadczy o umiejętności gry, dlatego ustawiłem tak niską poprzeczkę bo zdarzają się ludzie grający w DMG a grający lepiej od GE. 

Opublikowano

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem u ciebie nie jest na wysokim poziomie. Nie mam DMG tylko rekrutacja zaczyna się od DMG a sam osobiście mam Global Elite. Nie szukam ludzi do MM'ów, gdyż granie ich nie ma sensu i jest bezcelowe bo co ci da to, że masz rangę? Ranga nie świadczy o umiejętności gry, dlatego ustawiłem tak niską poprzeczkę bo zdarzają się ludzie grający w DMG a grający lepiej od GE. 

lol, mając dmg w dzisiejszych czasach jest się gównem, nie oszukujmy się. Nie wiem po co szukasz jakiś orłów do gry mając taką rangę, łatwiej będzie ci dojść do jakieś piątki z rangą podobną do twojej. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...