Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy gracz metina.

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Najlepszym" w grze jaką jest Metin myślę, że nia ma najlepszego gracza :) Ale moim idolem" w mt2 był zawsze FuBu od 2008r. i ZWIERZ było jeszcze paru, DecoSub, ZuzaAB,SirMamutPOL i innie których nie pamiętam. Pzdr - gracz od 2007r. ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Co ludzie tutaj piszą haha, Wallander? Co on takiego osiągnął?  Tream? To ten co myślał że buty feniksa są na 61? Uzurpator? Nie skomentuje.

1.Zwierz

2.Xuminnek(McMatek)

3.KASANGA

4.Dark

5.BumBum

6.Loth

7.Nano(JinQuan)

Lista mogła by się ciągnąc i ciągnąc.. żeby wybrać najlepszego gracza Metin2 trzeba by najpierw ustalić kryteria i na podstawie ich punktować inaczej to czysta opinia..

Najpierw musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Autor tematu napisał wyraźnie '' głównie chodzi mi o wiedzę itp. '' Więc strzelasz sobie sam w stope pisząc -> '' haha Wallander? co on takiego osiągnął ". Jeżeli Twoim zdaniem Wallander nie ma / miał  wiedzy na temat metina, to wszystkiego najlepszego ;) 

Co do tematu też uważam, że Wallander, bo pytanie jest jasno postawione  " kto według Was jest najlepszym graczem metina na polskiej scenie "  a nie  '' kto według Was NAJWIĘCEJ OSIĄGNĄŁ w metinie ".  Osiągnąć można bardzo dużo ładując kase w IS, bo nie musisz poświęcać tak dużo czasu jak zwykły gracz, więc porównywanie graczy pod względem osiągnięć jest MOIM ZDANIEM głupie. Natomiast by być najlepszym graczem to czynników jest znacznie więcej.. składa się na to przede wszytkim to jak się ten dany gracz zachowuje itd. itd. i właśnie pod tym względem Wallander dla mnie jest na poziomie. 

Opublikowano

tytusik, Fubu, Takashi, ICE, lu, CeX, Kasanga (moj serdeczny przyjaciel), Zwierz, SunSuns, Shiver, Ninjaxes JayZon ( bum bum) . 

Jest to elita polskiego metina w czasach, kiedy były tylko 2 serwery . 2 ostatnich graczy z zagranicznych serweró .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fubu oczywiscie dlatego ze nei mial oporu przed wydawaniem kasy na is.

Smieszne stwierdzenie, akurat Fubon w porowaniu do innych graczy z wyzszego pulapu nawet sie nie rownal do co wydatkow uwierz mi :D

Smoky,Shiver,BumBum i kilku innych dalej daleko nic

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś moim idolem był Fubu, no ale niestety już nie nagrywa metina.

Ale on był najlepszy, najwięcej osiągnoł i wgl.

Opublikowano

SQRCZYBYKU - największy luj z Wetara, osiągnął chyba wszystko na 105lv, rozjebał wszystko i z jednym z największych dmg. Teraz pewnie są mocniejsi bo doszły nowe zbr i inne systemy. Chętnie bym zobaczył go ponownie.

Wrong - widzę ze nikt go nie wymienił. 35lv, dużo na tym lv osiągnął. Rekordy w najszybszym zbijaniu metkow.

Wallander - moim zdaniem najlepszy YT metinowy. Przyjemnie się jego filmy oglądało. Jeśli chodzi o rozplanowanie i dążenie do celu jak dla mnie był najlepszy.

Fubu - gdy się dużo nie odyebao i gdy nagrywał w miarę ogarnięte filmy przyjemnie się oglądało.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym graczem metina jest Wallander. Nie tylko dlatego, że naprawdę wiele potrafi sam zrobić i ma o tej grze powalającą wiedzę, ale też przez to, że potrafi się tą wiedza dzielić z innymi, nie podchodzi do tej gry emocjonalnie i ma głowę na karku (patrz jego ostatni filmik). No i nie jest jakimś tam gimbusem drącym ryja czy "starym dziadem na wózku" :P

Oczywiście bardzo dobrych graczy jest wiele więcej, ale on jeden z tych powszechnie znanych jest moim zdaniem najlepszy.

who cares?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym graczem metina jest Wallander. Nie tylko dlatego, że naprawdę wiele potrafi sam zrobić i ma o tej grze powalającą wiedzę, ale też przez to, że potrafi się tą wiedza dzielić z innymi, nie podchodzi do tej gry emocjonalnie i ma głowę na karku (patrz jego ostatni filmik). No i nie jest jakimś tam gimbusem drącym ryja czy "starym dziadem na wózku" :P

Oczywiście bardzo dobrych graczy jest wiele więcej, ale on jeden z tych powszechnie znanych jest moim zdaniem najlepszy.

Sa gimby i stare dziady na wozkach wiedzace wiecej od niego -.- ch ujowe porownanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...