Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy gracz metina.

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto według was jest najlepszym graczem metina na polskiej scenie? Głównie chodzi mi o wiedzie itp.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie zawsze idolem był FuBu nie ważne co robił i jakie ktoś o nim miał zdanie. Zwierz też był ogarem ale skończył grę niestety to samo Walander.

Opublikowano

Wchodzisz do marketu i się pytasz sprzedawcy które masło jest najlepsze - widzisz podobieństwo?

Jeżeli chodzi o YT to wydaję mi się że to był Wallander ale jak pisze wyżej już skończył

Jeżeli oczekujesz innych odpowiedzi to sprecyzuj to pytanie :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

SirMamutPOL, Fubu, KASANGA  :)

Co do Wallandera się nie zgodzę jest on najlepszy tylko pod względem nagrywania z metina ale wiele w grze nie osiągnął. 

A co do innych wymienionych osób co nagrywają to lepiej tego nie komentować bo oni kompletnie nic nie osiągnęli. ;)

Opublikowano

Co ludzie tutaj piszą haha, Wallander? Co on takiego osiągnął?  Tream? To ten co myślał że buty feniksa są na 61? Uzurpator? Nie skomentuje.

1.Zwierz

2.Xuminnek(McMatek)

3.KASANGA

4.Dark

5.BumBum

6.Loth

7.Nano(JinQuan)

Lista mogła by się ciągnąc i ciągnąc.. żeby wybrać najlepszego gracza Metin2 trzeba by najpierw ustalić kryteria i na podstawie ich punktować inaczej to czysta opinia..

Opublikowano

Co decyduje że ktoś jest w tej grze lepszy, a ktoś gorszy? Przesz tu skilla nie potrzeba.

Osiągnięcia, wiedza o grze itp. itp.

Budowniczy
Opublikowano

Przeciez w metinie na plu liczylo sie kto wydal kasy wiecej i kto poswiecil w c**j czasu na gre tu nie ma ma skilla a pojecie o grze jest wzgledne od kiedy wszystkie misje oraz itemy zostaly szczegolowo opisane na wiki.

Opublikowano

Wiedza - Wallander. Mistrzów PVP nie znam, ale na pewno nie FuBu, bo On był taki PvE troszkę. Plus dramy i nie ma dobrej repki.

Opublikowano

Wiedza - Wallander. Mistrzów PVP nie znam, ale na pewno nie FuBu, bo On był taki PvE troszkę. Plus dramy i nie ma dobrej repki.

".. i nie ma dobrej repki" - jebłem.

według mnie aktualnie osoba która ma więcej pieniędzy na grę, wiedza już gówno daje bo wikipedia jest napisana od A do Z. (misje, bonusy, expienie) i tak dalej.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...