Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik - Volibot

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kedroshi ale co dla ciebie oznacza używał go z głowa załączył się i wbił do gry ale jest afk a gramy z graczami tak więc po reportach za afka i sam system to wykryje ze afcze oto chodzi :)

Chyba ,że to trzeba kolejnego bota/programu na chodzenie :(

Opublikowano

Dodaj do tego EloBuddy. Dzięki niemu za ciebie będzie grał bot, ja korzystam ze skryptu do Ryze, to powinno zapobiegać reportom za AFK.

Najlepiej grać na boty, to mało kto się pluje. Staty też nawet dobre wyciąga

RmPY1pn.png?1

Tutorial: https://www.elobuddy.net/topic/1962-faq-krok-po-kroku-co-i-jak/

Skrypty do niego:

AutoLvlUp https://github.com/d...gue-Of-Legends/

Opublikowano

Dobra coś mam i działa tylko ta postać się tak wiesza lekko wszyscy to widzą? bo jak tak to wybiore opcje ,zęby sie tylko ryszył raz na 2 minuty

Wgl mam małe okienko i mam zoom hacka a przecież to łatwo wykryją fck :C

Nie wiem czemu na początku chodziłsam ale coś klikłem ;c

a możesz mi podać link wiem ,ze dałeś do skryptów wszystkich których używasz i są w miare bezpieczne na ryzie? bo coś mi średnio działa i który plik ja mam dokłądnie zainstalować po pobraniu bo jest ich sporo.

Opublikowano

Czego uzywasz bo mi psotac stoi w miejscu a niby pobrałęm ;/

kederoshi podaj proszę te skrypty i czy dobrze instaluje czy moze mam coś kliknąć bo po załadowaniu do gry mam pewłno tych swoich okręgów ale postać stoi w miejscu a miała sie ruszać :)

Martwi mnie ten plik http://zapodaj.net/abb2e0396b585.png.htmlwiesz oco chodzi podkreśliłem 

Opublikowano

Cały czas pobrałem te 3 linki wgl tam jest jakeis superzhonya anivia czy kayler czy coś ale postać i tak stwoi w miejscu i nie bije przeciwników jedynce co to dodaje spele itp. :C

Itemów też nie kupuje 

Opublikowano

@Kedroshi tobie ten bot przez 16godzin jak wcześniej pisałeś sam gra ? bo ja jakoś pobieram te skrypty i mało który działa podaj linki wszystkich których tu używasz bo jak ja to robie to on tylko stoi w miejscu i dodaje spelle apowinien biegac i autoatakowac czy nie ?

Opublikowano

Już tego nie używam boty skasowałem a lola przeinstalowałem mimo to i tak odpala się w bardzo małym okienku a rozdzielczośc itp sie nie zapisuje ktoś wie jak to zrobic inaczej />??

Opublikowano

KLikam i żaden voli nie działa sciągłem z 5 wersji ;> od Maniek specjalny Kadashi itp żaden ale to żaden posiadam Win 7 :> klikam w volibota to sie wogulę nie odpala ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...