Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DayZ] MTA DayZ Non-Stop Server

NON-STOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11988460_1494503817528852_62070236510037

Witam

Zapraszam na serwer mta:dayz NON-STOP

Kilka zalet serwera:

-Bazy sterowane za pomocą panelu pod przyciskiem F3

-Miejsca z wrogo nastawionymi npc

-bossy

-kolimatory

-możliwość montowania działek w pojazdach oraz helikopterach

-możliwość zmiany miejsca karabin/kierowca 

-Unikalne bronie 

-Niskie pingi dla europejczyków 

-kamizelki , hełmy(różne rodzaje) 

-Serwer jest w trzech językach w tym Polski

-Dynamiczne eventy                                                                                                              

-Fizyka przedmiotów

I wiele ,wiele więcej.!

Zdjęcia z serwera! 

post-1436038-0-69606300-1443739018_thumb.png

post-1436038-0-24290100-1443739036_thumb.png

post-1436038-0-74548700-1443739046_thumb.png

post-1436038-0-50717500-1443739534_thumb.png

post-1436038-0-02214000-1443739807_thumb.png

post-1436038-0-69055600-1443740353_thumb.png

post-1436038-0-34957600-1443741122_thumb.png

Trailer!

Adres IP !

mtasa://151.80.108.109:22045

Fanpage !

Zapraszam!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam, grałem kiedyś na serwerze spoko ludzie, da się dogadać z każdym nawet będąc nowym można mieć moderatora po swojej stronie :D.

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, grałem kiedyś na serwerze spoko ludzie, da się dogadać z każdym nawet będąc nowym można mieć moderatora po swojej stronie :D.

Niestety , musiałeś się pomylić.

Na serwerze nie ma moderatorów , a administracja się nie ujawnia.

Opublikowano

Możliwe ale wiem że jakaś administracja gra, Woody(kiedyś taki nick) mutował itp i jak dobrze pamiętam to Wolf(Grrrr <3) freezował innnych, miał takie same opcje jak Woody

graphic.png

Opublikowano

Możliwe ale wiem że jakaś administracja gra, Woody(kiedyś taki nick) mutował itp i jak dobrze pamiętam to Wolf(Grrrr <3) freezował innnych, miał takie same opcje jak Woody

Możliwe , ale nie teraz.

Na serwerze wiele się pozmieniało , teraz tego typu sytuacje się nie pojawiają.

Administracja działa anonimowo , a konszachty między administracją a graczami nigdy nie miały miejsca na serwerze.

Opublikowano

Co to ma być Russki? pff nie widać administracji nie polecam....

Jest to serwer europejski.

Administracji nie widać ponieważ działa anonimowo , na serwerze zablokowana jest większość ,,bugów'' jest dobry anty-cheat , więc nie spotkasz cheatera.

Nie martw się !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

post-1436038-0-07286100-1451859185.jpg

Na serwerze pojawiło się kilka aktualizacji.

Został zmodyfikowany zasięg broni , teraz jest dzielony na dwie części. Efektowny i Maksymalny.(https://docs.google.com/spreadsheets/d/1557l_Th_8r96cLAqZC0bDHwgLJf75WjdT9O441Pe9OU/edit?usp=sharing)

Śnieg... Przez mrozy spada temperatura ciała , Używaj ocieplaczy i pij jacka danielsa

Pojawił się nowy BOSS

I troszkę więcej , ale to już odkryjecie Sami.

Pozdrawiam!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy

Dodam , że duże i aktywne grupy mogą ubiegać się o darmową bazę kategorii pierwszej.

W tej sprawie proszę o kontakt na facebook-u albo tu , na forum.

Opublikowano

Nie rozumiem, serwer oryginalnie w języku Ruskim? Bo oglądając trailer można tak wnioskować. Czyli że macie działy Polskie/Angielskie/Ruskie?

Widzę tutaj kilka nowych systemów, może zaszczycę Was moim pojawieniem się na serwerze, dobrze się zapowiada!

9u2pvr.gif

Opublikowano

Serwer w początkowej fazie był tylko w języku Rosyjskim i Angielskim , teraz jest to aktualizowane i ilość dostępnych języków się powiększa.

Serwerem zajmuje się kilka osób , które porozumiewają się w różnych językach dzięki czemu jesteśmy w stanie komunikować się z większością graczy.

Dziękujemy i zapraszamy!

• 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przegrałem na tym serwerze ponad rok i żałuję, że w ogóle tam grałem. Serwer jest postawiony pod tzw. "pay2win", oprócz baz, skrzynek z itemami sprzedawane są również itemy, spawny pojazdów do baz - czyli teoretycznie zwykły gracz nie płacąc nic nie ma szans na wybicie się. Oprócz tego, trzeba też płacić za odbanowanie na serwerze - by nie być goło słownym dodam dowody:

vhBwe7s.jpg

il96Eyh.jpg

I niestety - z przykrością muszę stwierdzić, że jest to najgorszy serwer, na którym kiedykolwiek grałem. Niby skrypt mają bardzo dobry, ale tutaj chodzi o postawę administracji oraz graczy. Minusem są również armory - C.E.LL Armor, oraz Heavy Armor - podjedzie ci ktoś taki na np. Humvee i bez granatników, lub PKM nie masz szans go zabić.

Jeszcze raz nie polecam, i odradzam gry na tym serwerze!

(Jeżeli ss są mało widoczne, wstawie oryginalne)

Opublikowano

Grałem dość dawny okres czasu temu i powiem tak:

- W teamie jest/był polski administrator który normalnie komunikował się z nami jako graczami (był z nami na ts3/grał jako admin)

- Sprzedawał on bazy/skrzynki/pojazdy/bronie/skiny za skiny csgo/psc

- Teleportował nas w różne miejsca oraz sojuszników do nas jeśli któryś zginął

- Można było nawet u niego brać na 'kredo'

- Jeśli byłeś dla niego 'spoko' to otrzymywałeś fajne fanty, w ten sposób otrzymałem baze + skrzynka w bazie w której co reset było po 10 PKM/ CELL/ i jeszcze ta broń alice nie pamiętam nazwy bo już długo nie grałem oraz skiny typu Batman itp

Pomimo tego admin pomagał nam likwidować inne grupy poprzez podglądanie ich oraz włamywanie się do baz, otwierał nam baze chwile po tym jak ktoś opuścił ją

Nie polecam serwera w ogóle.

PS. Galaretka na serwerze śmiga jak ta lala, więc nie pisz tutaj że serwer jest zabezpieczony i nie spotka się żadnego cheatera.

Reasumując:

Prezentacja 2/10

Serwer 0/10

Administracja 0/10

Opublikowano

Grałem dość dawny okres czasu temu i powiem tak:

- W teamie jest/był polski administrator który normalnie komunikował się z nami jako graczami (był z nami na ts3/grał jako admin)

- Sprzedawał on bazy/skrzynki/pojazdy/bronie/skiny za skiny csgo/psc

- Teleportował nas w różne miejsca oraz sojuszników do nas jeśli któryś zginął

- Można było nawet u niego brać na 'kredo'

- Jeśli byłeś dla niego 'spoko' to otrzymywałeś fajne fanty, w ten sposób otrzymałem baze + skrzynka w bazie w której co reset było po 10 PKM/ CELL/ i jeszcze ta broń alice nie pamiętam nazwy bo już długo nie grałem oraz skiny typu Batman itp

Pomimo tego admin pomagał nam likwidować inne grupy poprzez podglądanie ich oraz włamywanie się do baz, otwierał nam baze chwile po tym jak ktoś opuścił ją

Nie polecam serwera w ogóle.

PS. Galaretka na serwerze śmiga jak ta lala, więc nie pisz tutaj że serwer jest zabezpieczony i nie spotka się żadnego cheatera.

Reasumując:

Prezentacja 2/10

Serwer 0/10

Administracja 0/10

polskiego admina już nie ma prawie pół roku, wyleciał za to, że hajs z sprzedawania baz za psc brał dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...