Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz

ZiomXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar ostatecznie złożyć komputer . Zastsnawiam się tylko nad zasilacze : SilentiumPC Deus M1 550W PSU 80Plus Bronze Modular. Pytanie czy wejdzie w obudowę która kupie - Zalman z3 plus . Mam pradozerna kartę która jest GTX 580 więc czy ten zasilacz to uciagnie ?

Aktualny sprzęt : I5 2400 , GTX 580 , gigabyte h67m-ud2-h3 , 4 GB RAM Kingston 1333 MHz , ocz 500 sxs który nie trzyma napięć (stary dziadek z niego ) reszta zbędna :) Proszę o szybka odpowiedź . Z góry dziękuje ;)

Pytanie z innej kategorii . Gdy gram w wiedźmina 3 zauwazylem dziwne spadki FPS . Czy to na najniższych ustawieniach czy jakichkolwiek mam spadki FPS do 40 i tzn szarpanie obrazu . Wiecie co z tym zrobić ? Sterowniki NVIDIA właśnie mam pod wiedźmina i dalej to samo ;/ Moim zdaniem mam za mało pamięci RAM :D Proszę o pomoc .

Opublikowano

Bo ten zasilacz to chiński chłam. Więcej argumentować nie trzeba a z tym trzymaniem napięć to nie przesadzaj. W tej cenie jest dobry TT Smart SE 530W. Też semi-modularny, cichy i dobry elektrycznie zasilacz za odpowiednią cenę. Ale przy okazji napisz ile możesz wydać.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Dokup ramu, bo 4gb do wieśka o trochę mało, jak to nie pomoże, sprawdź temperatury.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...