Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abidupas Patcher 1.0 - Free PSD File (klaq)

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie to jest na test. Następny planuje zrobić dużo bardziej efekciarski. Jednak tak czy inaczej tutejsi graficy raczej różnią się tym, że robią bardzo ciemne projekty. Ja takich nie lubię więc u mnie będzie zawsze wszystko widoczne w detalach.

Opublikowano

Mi się podoba.. fajne tło, fajnie zrobione newsy, fajny paseczek.. Jedynie te buttony mi nie podeszły ta "siatka" na nich wygląda strasznie sztucznie. Praca na plus :).

Opublikowano

Dlatego będę starał się robić większe pakiety. A dlatego, że zawsze znajdzie się element dla kogoś co psuje całość. Nie oszukując nikogo przygotowanie całości w raz z opisem, przygotowaniem PSD, tematem, wrzutem na serwer zajęło jakieś 45 minut. Także gdybym miał coś rozrysować, zaplanować, wykonać przez kilka godzin na pewno jakość by była bez zarzutu. W gusta nie będę próbował trafiać raczej będę robił to co uważam za ładne. Jak zrobię przynajmniej 2 dobrej jakości patchery, które spotkają się z dobrą opinia zajmę się może czymś bardziej ambitnym jak UI.

Opublikowano

Estetycznie to wykonałeś, lecz wg. mnie powinny być zachowane żywsze kolory. Patrząc na PSD jest takie niemrawe. Ogólnie praca na plus.

Opublikowano

Spoko wszelkie uwagi mile widziane, co do budowy PSD również oraz co mogłoby być fajne też. Mam aktualnie masę czasu, jak mówiłem to tylko próbka. Chcę by Abidupas Patcher 2.0 to był multi-PSD gdzie mamy kilka wersji wszystkich elementów do wyboru. Tak aby każdy mógł sobie stworzyć coś unikalnego z darmowych elementów jakie przygotuję. 

Opublikowano

Dobra wstawiam kolejną wersję by nie było, że robię nie potrzebnie szum. Jest już więcej elementów do wyboru oraz lepszej jakości grupowanie w PSD. Będę aktualizował aż będzie z 10 elementów z każdej opcji. Jeszcze nie dodałem przycisków "x" oraz "-" o których kompletnie zapomniałem i będą potem. Chętnie przyjmę krytykę i komentarze rozwojowe do projektu.

Wersja 1.1

+ Drugi progress bar

+ Drugi zestaw przycisków

+ Logo w trzech wariantach horyzontalnych

Zrzut ekranu na drugi zestaw:

On_Scr2.pngOn_Screen_Preview.png

Pobrać można w pierwszym poście.

Opublikowano

Podgląd kolejnej wersji. Jeszcze nie gotowej, ale będzie to zakończenie tej publikacji. Po skończeniu będzie 37 darmowych elementów UI w pakiecie dostępne z małą licencją. Będą 4 gotowe wersje i mix elementów pozwoli stworzyć przynajmniej 16 unikatowych układów. Wszystko będzie w komplecie z PSD. Na pewno pewna część grafików będzie mogła poduczyć się jak prosto można osiągać pewne efekty.

1_2.png

Kolejny mały update:

1_2a.png

Opublikowano

You made my day, tyle, że w nocy, dobre newsy.

Mnie tam się podoba ta pierwsza wersja, bo grałem sporo w grę, która miała utrzymana patcher w podobnym stylu, takim miłym, jasnym i przyjemnym dla oka.

Łap lajka i aktualizuj newsy :D

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Obiecuje dokończyć ten projekt jak napisałem, jako całe UI. W nowym tygodniu będzie update i oddane do użytku cały komplet grafik. Bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie można u mnie składać zamówienia, ale przed tym na pewno będzie kilka darmowych publikacji jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...