Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejmę współpracę z serwerami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>
<

>
<

>
<

>

>
<
<

>
<

>
<

>
<

Od razu mówię, że nie wiem czy to jest odpowiedni dział, nie wiedziałem gdzie mam dodać temat, ale myślę, że dobrze trafiłem.

Podejmę współpracę z serwerami Metin2. Współpraca wyglądałaby w sposób taki:

• Na swojej stronie, forum do serwera Metin2 umieścił(a) byś logo iconmetin2

W zamian za to ja na swojej stronie

• Umieściłbym logo Twojego serwera, forum na samej górze strony w Polskiej wersji strony

Wyglądałoby to w sposób taki:

339071443714819661747.png

Co za tym idzie? Obie strony miałyby promocje i żadna by nie ucierpiała na tym "dealu". Wyświetleń strony szczególnie Polskiej nie jest mało więc.. nie widzę przeszkód. Zainteresowanych prosiłbym o wiadomość prywatną w celu zaczęcia współpracy, ewentualnie gadu-gadu bądź teamspeak3.

Strona nie posiada żadnych reklam od google oraz innych szmelców pod kasę, nie mam zamiaru tej strony robić pod pieniążki, a pod wykorzystanie jej, im więcej osób z niej będzie korzystało tym lepiej, wiecie takie fajne uczucie, że się coś zrobiło i ludzie z tego korzystają. Nie chcę za dużo robić bannerów na stronie aby nie przeszkadzało to w szukaniu ikon i obciążaniu strony (więcej obrazków). Myślę, że chociaż z dwie osoby napiszą wiadomość, a jak nie to trudno :)

Opublikowano

Coś mi się wydaje że serwery by miały ciebie promować nie ty ich. Wątpię abyś miał dziennie chociażby 50 wyświetleń, mimo że strona wgl nie jest aż tak ciekawa, NIe polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Coś mi się wydaje że serwery by miały ciebie promować nie ty ich. Wątpię abyś miał dziennie chociażby 50 wyświetleń, mimo że strona wgl nie jest aż tak ciekawa, NIe polecam

@Unga

Strona ma dziennie 130 wyświetleń i rośnie ;)

Opublikowano

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

@Unga

• Przyczepianie się do grafiki nic Ci nie da bo grafika ma być prosta
  • Przyczepianie do małej ilości wejść? - Proszę Cię bardzo, wejścia w ciągu 4 dni.. http://screenshot.sh/mMirUqEBf5Dox
  • Nie polecasz? Wątpię, że nawet byłeś/aś na tej stronie i coś o niej wiesz.. Strona jest reklamowana łącznie na 5 forach.
  • Jedynie do czego możesz się przyczepić JESZCZE to standardowe ładowanie obrazków nie przez javascript

Pozdrawiam

Opublikowano

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

@Unga

• Przyczepianie się do grafiki nic Ci nie da bo grafika ma być prosta
  • Przyczepianie do małej ilości wejść? - Proszę Cię bardzo, wejścia w ciągu 4 dni.. http://screenshot.sh/mMirUqEBf5Dox
  • Nie polecasz? Wątpię, że nawet byłeś/aś na tej stronie i coś o niej wiesz.. Strona jest reklamowana łącznie na 5 forach.
  • Jedynie do czego możesz się przyczepić JESZCZE to standardowe ładowanie obrazków nie przez javascript

Pozdrawiam

Nie rozumiem po co zakryles reszte wartosci na tym ss? I lepszymi statystykami jest bot google a nie jakies awstats, pisz na gg do mnie.. 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...