Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PC - Ważna Sprawa

Leonidas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam pytanie, jutro chciałbym kupić sobie gta V i mam pytanko, bo ja mam kompa z intelem i3 i 8gb ram i 1gb karty graficznej i jak są wymagania gta intel i5 8gb ram i ileś tam karty graficznej gb to jest tak, że to są takie maksymalne wymagania, że na maksymalnej grafice pójdzie czy na minimalnej?, i gdzie mogę kupić gta i za ile chciałbym w media expert.

Sorry za układania zdań itd ale na szybkiego piszę, bo chce dzisiaj znać odpowiedź, czy pójdzie mi gta i gdzie kupić

Opublikowano

Hej.

Mam pytanie, jutro chciałbym kupić sobie gta V i mam pytanko, bo ja mam kompa z intelem i3 i 8gb ram i 1gb karty graficznej i jak są wymagania gta intel i5 8gb ram i ileś tam karty graficznej gb to jest tak, że to są takie maksymalne wymagania, że na maksymalnej grafice pójdzie czy na minimalnej?, i gdzie mogę kupić gta i za ile chciałbym w media expert.

Sorry za układania zdań itd ale na szybkiego piszę, bo chce dzisiaj znać odpowiedź, czy pójdzie mi gta i gdzie kupić

Powiem Ci tak, jeśli chodzi o wymagania komputera to Ci nie pomogę, jednak wczoraj kupiłem GTA w Empiku za 180zł, byłem wcześniej w media expert - cena ta sama. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

To są minimalne wymagania :

Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz (cztery rdzenie) lub AMD Phenom 9850 2.5 GHz (cztery rdzenie)

Pamięć operacyjna: 4 GB

Karta grafiki: GeForce 9800 GT (1 GB pamięci) lub Radeon HD 4870 (1 GB pamięci)

System operacyjny: Windows Vista, Windows 7 SP1, Windows 8 lub Windows 8.1 (wszystkie 64-bitowe)

Wymagane miejsce na dysku HDD: 65 GB

I na takiej konfiguracji gra jest prawie nie grywalna przez 4Gb Ram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...