Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# 5.19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,co ile wychodzi aktualizacja L#? 

Mam auth na nulledzie jak coś.

Kiedy będzie można grać już? 

Skąd my mamy wiedzieć rzeczy nie wiadome? co my jacyś wróżbici jesteśmy? spytaj sie developerów nie nas... na tym forum nie znajdziesz odpowiedzi na wszystko.., tym bardziej na coś co jest nie możliwe, nie mam pojęcia tak jak 100% społeczności...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Skąd my mamy wiedzieć rzeczy nie wiadome? co my jacyś wróżbici jesteśmy? spytaj sie developerów nie nas... na tym forum nie znajdziesz odpowiedzi na wszystko.., tym bardziej na coś co jest nie możliwe, nie mam pojęcia tak jak 100% społeczności...

K***a człowieku , ogarnij się , zapytałem spokojnie.Co za kurwa debile są na tym forum..

Pomocnik
Opublikowano

K***a człowieku , ogarnij się , zapytałem spokojnie.Co za k***a debile są na tym forum..

no jedynym debilem teraz to jestes Ty nikt nie wie kiedy update no k***a blagam

Opublikowano

no jedynym debilem teraz to jestes Ty nikt nie wie kiedy update no k***a blagam

A skąd miałem wiedzieć? Zapytałem tylko czy ktoś wie , może się ktoś dowiedział i chce się podzielic informacją.

Dobra , temat do zamknięcia.

Jak to mówił pewien "Jutjuber"

"Nie zamierzam dyskutować z debilami"

yo.

Opublikowano

Na update (5.18) czekało się bodajże 5 dni, BoL był po 1 lub 2 dniach jak pamiętam - teraz raczej będzie szybciej.
@1361622928-U485574.pngofftopic EloBuddy jest już na 5.19.

giphy.gif

Opublikowano

Na update (5.18) czekało się bodajże 5 dni, BoL był po 1 lub 2 dniach jak pamiętam - teraz raczej będzie szybciej.

@1361622928-U485574.pngofftopic EloBuddy jest już na 5.19.

I taką odpowiedź chciałem.A nie spiny..

Opublikowano

Wejdź sobie Jodsuke i przeczytajDear Community,

We decided to temporarily disable LeagueSharp in order to investigate the current bans (9001 code).

If you are affected please do not hesitate and report the ban in our thread here: Click

-The Administration

­

giphy.gif

Opublikowano

za 2 days, 13 hours and 1 minutes bedzie dla free userow i dodaj sobie te 24h zeby BROLY7  zauktalizowal.

To teraz odejmij sobie te 24h bo broly tego nie zaaktualizuje, przynajmniej tak pisał, możliwe że tym razem lostit to zrobi.

Opublikowano

To teraz odejmij sobie te 24h bo broly tego nie zaaktualizuje, przynajmniej tak pisał, możliwe że tym razem lostit to zrobi.

Oby tak było, mniej tych banwave'ów będzie przy mniejszej ilości syfu.

giphy.gif

Opublikowano

­

Broly nigdy sam nie aktualizowal cracka, jedynie co robil to korzystal z gotowego programiku napisanego przez LostIt'a na podstawie algorytmu auth.

Auth sie troche zmienil, wiec zabawke / programik tez trzeba zaktualizowac, by grubas broly znow mogl farmic +.

Tym razem to 0x22 ma zaktualizowac cracka, z tego co slyszalem.

eSwH2k3.png

Opublikowano

­

Broly nigdy sam nie aktualizowal cracka, jedynie co robil to korzystal z gotowego programiku napisanego przez LostIt'a na podstawie algorytmu auth.

Auth sie troche zmienil, wiec zabawke / programik tez trzeba zaktualizowac, by grubas broly znow mogl farmic +.

Tym razem to 0x22 ma zaktualizowac cracka, z tego co slyszalem.

przecież broly jest chudy

Opublikowano

Na mainach lepiej nie używać. Jedynie na smurfach albo crackowanych kontach, bo to po prostu nie ma sensu. Nigdy nie wiesz gdzie i kiedy

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Wiadomo juz, kiedy bedzie update cracka? Widzialem ze byl na forum dostepny ten lostit

W najlepszym wypadku w nastepny weekend, ale na to bym nie liczyl.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...