Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Opuciść stronę? - Idzie coś z tym zrobić?

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież po to było to dodane, by uniknąć przypadkowego zamknięcia karty/odświeżenia podczas pisania posta. W żadnym innym wypadku nie powinno Ci się to pojawiać, a przynajmniej ja nie mam takiego problemu.

Opublikowano

Wchodzę do jakiegoś tematu, nic nie piszę, w ogóle nie aktywuje okna pisania, tylko zjeżdżam w dół tematu, po prostu by czytać. Tak na prawdę mogę nawet wejść i od razy cofnąć, pojawia się ta informacja.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wchodzę do jakiegoś tematu, nic nie piszę, w ogóle nie aktywuje okna pisania, tylko zjeżdżam w dół tematu, po prostu by czytać. Tak na prawdę mogę nawet wejść i od razy cofnąć, pojawia się ta informacja.

Mam to samo, strasznie irytujące. 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dodać opcję umożliwiającą całkowite wyłączenie takiego powiadomienia w profilu i załatwione :makka: 

A tak na serio, to jeżeli faktycznie występuje taki błąd, to jest on bardzo dziwny i trzeba go jak najszybciej naprawić

PS: Jak może to być przypisane do konta, skoro powinno to uaktywniać się dopiero podczas kliknięcia / rozpoczęcia pisania w polu o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...