Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobre rady na gre

zuski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

primo Przestancie  w to grac a zycie sie wam odmieni ja juz utopilem pare lat w ta gre wiec pora przestac 

gralem na  PL 3       2 konta mi z permowali  a wiem ze kazdy kox na pl jedzie na spomagaczu 

pograjcie sobie w np. GTA V :yay:   ja gram i jest spoko 

taka dla was rada ma , a jak ktos chce moge wam dac pasy do konta na prv :v

Opublikowano

Racja, jak ktos nie ma dobrego konta to lepiej aby nie gral bo watpie ze komus sie chce siedziec jeszcze z rok nad gra zeby sie dorobic na maxa. 

Aktualnie gram tylko na testowych bo tam kazdy ma rowne szanse i mozna sie niezle pobawic / jakies prywatne ;p

Opublikowano

primo Przestancie  w to grac a zycie sie wam odmieni ja juz utopilem pare lat w ta gre wiec pora przestac 

gralem na  PL 3       2 konta mi z permowali  a wiem ze kazdy kox na pl jedzie na spomagaczu 

pograjcie sobie w np. GTA V :yay:   ja gram i jest spoko 

taka dla was rada ma , a jak ktos chce moge wam dac pasy do konta na prv :v

Nie każdy kox używa wspomagaczy, flaxy mówią że fruwają na programach bo mają lagi albo po prostu mają ból dupy że giną.

Co do GTA V to nudzi sie po 50h, chyba że masz ekipę lub na prawde nie masz w co grać :)

Fakt, powracać do gry i grać od zera to nie ma sensu.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...