Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypromować swój kanał?

Goplu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wiem, że jestem pewnie już entą osobą która pisze taki temat, ale teraz będzie n+1 ;].

A teraz tak, poważnie to chciałbym trochę zająć się youtubem jednak tak słabo mi to wychodzi

więc piszę tutaj (sory jeżeli to nie ten dział). I czekam na pomoc z waszej strony :].

A dla ciekawych mój kanał: https://m.youtube.com/channel/UCJ_1L9NMo_E3FXFmnc0zCzQ

Dzięki z góry za pomoc!

Opublikowano

Gówniany mikrofonik, faktycznie potrzebny jest Ci nowy. Muzyka jest za głośno, zagłusza to, co mówisz. Nie dotrwałem do końca z tego powodu. Pierwsze 3 filmiki nie mają racji bytu, usuń aby nie odstraszały ludzi. Nie bój się edytować swoich filmów, robić cięć i nagrywać czegoś jeszcze raz. Miej coś ciekawego do powiedzenia... nie tylko o grze w którą grasz. Nie zgodzę się z osobą, która mówi, że informowanie o swoim blogu nie ma sensu. Jest sens! Ludzie z for będą prawdopodobnie Twoimi pierwszymi widzami. Jeśli nagrywasz coś z konkretnej gry linkuj na jej forum. Jeśli nagrywasz o strzelankach znajdź forum o tym, jeśli o mmorpg, to linkuj tam. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

zbierz z pol kafla i napisz do jakiegos ytbera zeby z toba nagral za hajs, potem to jakos bedzie sie krecilo

myslicie ze jak zaczynala polowa tego 'wiekszego' jutuba? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...